Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 51. Bölüm İzle TEK PARÇA! Yalı Çapkını Canlı İzle Full HD! Star TV Canlı Youtube Yalı Çapkını İzle

Reyting rekortmeni Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran resti çekti. Suna babasının Seyran’ı nereye kapattığını öğrendi ve harekete geçti. Abla kardeş ilişkisi resmen biten Suna ile Seyran yolun sonuna geldi. Abidin’le Seyran’ı kaçıran Ferit şoku yaşadı. Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran, “Biraz da onların canı yansın!” deyip ekrana çıktı. İşte Yalı Çapkını 51 bölüm izle tek parça ekranı..

Star TV’nin dört gözle beklenen Yalı Çapkını 51 bölüm fragmanı izlenme rekoru kırdı. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölüme Seyran Korhan damga vurdu. Ferit’le yolları ayıran Seyran, babası Kazım’ın kaçırılmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Korhan yalısında tüm dengeler değişti. 22 Aralık Cuma akşamı Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını 51. bölüm beklendi. Yalı Çapkını canlı izle ekranı bekleyen izleyicilere yeni bölüm özeti verildi. Yalı Çapkını Pelin bebeği Abidin mi Ferit mi derken Kaya’dan olduğu ortaya çıktı. 22 Aralık Cuma gününe damga vurmaya hazırlanan Yalı Çapkını 51. bölüm izle isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak yeni bölüme göz gezdirebilir. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını oyuncuları hünerlerini yeni bölümde de sergiledi. İşte Star TV canlı Youtube Yalı Çapkını izle ekranı..

STAR TV YALI ÇAPKINI 51 BÖLÜM İZLE 

https://www.youtube.com/watch?v=JfGXzXM4rcY

 

YALI ÇAPKINI 51. BÖLÜM CANLI İZLE FULL HD

22 Aralık Cuma akşamı yeni bölümü yayınlanan Yalı Çapkını 51. bölümde Seyran gemileri yaktı. “Biraz da onların canı yansın!” deyip ekrana çıkan Seyran tüm Korhan gerçeklerini anlattı. Gerçek bir hayat hikayesinin işlendiği Yalı Çapkını yeni bölümde öğrenci evine çıkan Seyran’ın ilk misafiri Gülgün oldu. Kayınvalidesinden şefkatini esirgemeyen Seyran herkesi hüzünlendirdi. İçinde hala Abidin sevgisi olan Suna şok hamle herkesi şaşırttı. Star TV cuma rekortmeni Yalı Çapkını yeni bölümde Ferit’in Seyran’ı kurtarması dikkat çekti. Seyran’ın yalıda olan bitenleri anlatmak için yaptığı hamle yeni bölümün en çok konuşulan olayı oldu. Babası için hain bir plan hazırlığı yapan Orhan, Halis ağayı vesayet altına almak için kolları sıvadı. Yalıya dönen ablası Suna’yı kovan Seyran öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı. Ferit ve Seyran’ın aile tartışmasında, “Seni bu yaşına kada satmak için büyütmüşler” diyen Ferit fitili ateşledi. Korhanlardan intikam almak için yanıp kavrulan Seyran canlı yayında anlattıklarıyla hedef oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümde..

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI TAM KADRO

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Buçe Buse Kahraman

DİĞER VİDEOLAR