Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 53 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Star TV Yalı Çapkını 53 Bölüm Fragmanı! Yalı Çapkını Gelecek Hafta Fragmanı

Seyran ve Ferit aşkının sonsuza kadar bittiği Yalı Çapkını yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yalı Çapkını 53. bölümde Ferit’ten, “Çok daha kötü olacağım senin için” çıkışı geldi. Yalı Çapkını severlerin dört gözle beklediği gelecek hafta tanıtımı izlendi. Peki, Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte Star TV Yalı Çapkını fragman 53 bölüm fragmanı..

Star TV ekranında yayın hayatına devam eden Yalı Çapkını dizisinde işler arapsaçına döndü. 29 Aralık Cuma akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Yalı Çapkını son bölüm ardından gözler gelecek hafta tanıtımına çevrildi. İzleyiciyi ekran karşısından ayırmayan Yalı Çapkını yeni bölüme Seyran ve Ferit yüzleşmesi damga vurdu. Seyran’ın, Bu saf kötülük” sözlerine karşılık Ferit’ten, “Çok daha kötü olacağım senin için” çıkışı gecikmedi. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı izlenmeye başladı. Yalı Çapkını son bölüm izle Star TV ekranı ardından gelecek hafta tanıtımı geldi. Peki, Yalı Çapkını tekrarı ne zaman? Yalı Çapkını 53 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını bölümleri arasına bir yenisi daha eklendi. İşte Yalı Çapkını gelecek hafta fragmanı..

YALI ÇAPKINI FRAGMAN 53 BÖLÜM FRAGMANI

Star TV Yalı Çapkını 53 bölüm fragmanı izlenmeye başladı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını fragman 53 bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Seyran’ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep oldu. Başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralayan sözler şok etkisi yarattı. Program Korhanlar için büyük bir tahribat yaratırken evin içindeki tartışmalar da gittikçe büyüdü. Gülgün, Seyran’ın başına geleceklerden endişelenmeye başlayınca olanlar oldu. Eski kayınvalideden Seyran’a destek geldi ve Gülgün onu yanına aldı. Şehmuz, Kazımları evinde misafir etmeye başladı. Suna, olanların ardından Seyran’la hesaplaşınca tüm Türkiye ağladı. Ferit de Gülgün’ün evine gelmek zorunda kaldı. Ferit ve Seyran ayrılık konuşması yaptı. Ferit’in kendisine kurduğu kumpasa şoke olan Seyran ne yaparlarsa yapsınlar yükseleceğini, “Elinizden geleni ardınıza koymayın Ferit!” sözleriyle dile getirdi. Sacide’nin yalıya gelmesi dikkat çekti. Yalı Çapkını 53 bölüm 5 Ocak 2024 Cuma akşamı Star TV’de yayınlanacak.

DİĞER VİDEOLAR