Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 55. bölüm fragmanı yayınlandı! SeyFer hayranları mest olacak… Sonunda yelkenler iniyor!

Star TV’nin reyting rekortmeni dizilerinden Yalı Çapkını, son olarak yeni bölüm tanıtımları ile gündeme geldi. Uzun süredir Seyran- Ferit ikilisinin kavuşmasını bekleyen izleyiciler, son tanıtım ile adeta havalara uçtu. İşte Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde yaşanacaklar…

Star TV'nin reyting rekortmeni

Seneler önce Star TV’de yayınlanan ‘İstanbullu Gelin’ isimli dizide gerçek hasta hikayesinin senaryolaştırılmasına izin veren ve o günden bu yana da yankı uyandıran pek çok projede izi bulunan Gülseren Budayıcıoğlu, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kızılcık Şerbeti, Ömer derken popüler pek çok dizide gerçek hasta hikayeleri işlenen Budayıcıoğlu, Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını ile de büyük ilgi görüyor.

Uzmna Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden esinlenilen ve iddialara göre Türkiye’nin halen en çok tanınan ailelerinden birinin yaşadıklarını anlatan Yalı Çapkını, ilk bölümünden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Poza, Buçe Buse Kahraman, Çetin Tekindor, Gözde Kansu ve Emre Altuğ gibi başarılı isimlerden oluşan kadrosu ile olay yaratan dizi, ayrıca hikayesi ile de gündemden düşmüyor.

Uzun süredir Ferit ile Seyran karakterlerinin birbirlerinin adeta kuyularını kazmaları ile gündeme gelen ve bu sebep ile de oldukça eleştirilen Yalı Çapkını, son olarak yeni bölüm tanıtım videoları ile gündeme bomba gibi düştü. Cuma günü yayınlanacak olan 55’inci bölümü ile heyecanlandıran dizide, ‘SeyFer’ kısaltması ile bilinen Seyran- Ferit çiftinin haftalar kavuşmasına şahitlik edilecek.

SUNA VE FERİT ARASINDA BUZLAR ERİYOR

Geçtiğimiz bölüm Orhan’ın adamları tarafından vurulan Kazım Ağa hem ailesini hem de Ferit’i derinden etkileyecek. Yoğun bakımda yaşam savaşı veren babasının çıkmasını dört göz ile bekleyen Suna ise uzun süredir yüzünü dahi görmek istemediği Ferit’i hastanede görünce yelkenleri suya indirecek. Suna ile Ferit’in sarılması ile birlikte ikilinin tüm kötü hatıraları silecekleri tahmin ediliyor.

SEYRAN’I YALNIZ BIRAKMAYACAK

Haftalardır aşık değil düşman gibi davranan Seyran ve Ferit, Kazım Ağa’nın vurulması ile birlikte yeniden yakınlaşacak. Seyran’ı hastanede bir dakika olsun yalnız bırakmayan Ferit, ‘Senin için buradayım’ diyerek Seyran’a olan aşkının halen taze olduğunu gözler önüne serecek. Duydukları karşısında daha fazla dayanamayan Seyran da yelkenleri suya indirerek Ferit’e sarılacak.