Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 56. Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Yalı Çapkını Fragman 56 Bölüm Fragmanı! Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı Serter Geldi

Son bölümüyle rekorlar kıran Yalı Çapkını 56. bölüm fragmanı yayınlandı. “Sen baban için yapman gerekeni yaptın Ferit. Ben de kendi babam için yapmam gerekeni yapıyorum” diyen Seyran Orhan’ı ihbar etti. Ferit’ten Pelin’e, “Kim bu bebeğin babası” sorusu geldi. İşte Yalı Çapkını 56 bölüm fragmanı..

Yalı Çapkını fragman 56 bölüm fragmanı yayına girdi. Cuma akşamlarının en sevilen yapımlarından Yalı Çapkını Serter ayak sesleri duyuldu. Yaralı halde hastaneye kaldırılan Kazım ağa kurtuldu. Gözyaşlarının sel olduğu Yalı Çapkını 56 bölüm fragmanı izleyenler hüzne boğuldu. Son bölümün ardından gelecek hafta neler olacak merak eden izleyiciye son dakika gelişmeleri duyuruldu. 26 Ocak Cuma akşamı 55. bölümüyle yayındaki yerini alan Yalı Çapkını yeni fragman güç savaşı başladı. Kazım ağayı öldürtme planları açığa çıkan Orhan kaçmaya çalıştı. Ancak istediği gibi gitmeyen işler ayağına dolandı. Seyran’dan, “Sen baban için yapman gerekeni yaptın Ferit. Ben de kendi babam için yapmam gerekeni yapıyorum” sözü geldi. İşte Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı..

 

YALI ÇAPKINI FRAGMAN 56 BÖLÜM FRAGMANI

Star TV dizi izle ekranında takip edilen Yalı Çapkını 55. bölüm geride kaldı. 26 Ocak Cuma akşamı yayına giren Yalı Çapkını yeni bölüm izleyiciler tarafından pürdikkat takip edildi. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran, babasını kurtardığı için Ferit’e minnet duysa da Orhan’ın izini sürmekten vazgeçmedi. Seyran ve Ferit arasında adeta bir güç savaşı başladı. SeyFer hayranlarının ana gündemi olan baba kurtarma operasyonu başladı. Abidin’le birlikte Kazım ağayı ormanda bulan Ferit kayınpederini hastaneye yetiştirdi. Son hamlesini yapmaya hazırlanan Seyran’ın planı merak konusu oldu. Kazım’ın hayati tehlikesi olduğunu öğrenen Orhan telaşlanıp soluğu teknede aldı. Kazım’ın öldürülme emrini veren Orhan Korhan kaçma planları yaparken, geçmişte babasının ona destek olduğu zor zamanları hatırlayan Ferit harekete geçti. Bir yandan gerçeği Seyran’dan saklamaya çalışan Ferit bir yandan da babasının hapishaneye girmesini engellemeye çalıştı. Sonunda beklenen an geldi. Bebek meselesi bilmeceye dönen Ferit Pelin’e, “Kim bu çocuğun babası” diye sordu. Yalı Çapkını Serter diziye giriş yaptı. Daha fazlası 2 Şubat Cuma akşamı Yalı Çapkını 56 bölümde..

DİĞER VİDEOLAR