Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 60 Bölüm Fragmanı Pelin Bilmecesi Çözüldü: Star TV Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı! Yalı Çapkını Gelecek Hafta Neler Olacak?

Yalı Çapkını 60 bölüm fragmanı geldi. Ferit en büyük hayal kırıklığını yaşamaya başlarken yanındaki destek yine Seyran oldu. Pelin’in erkek bebek müjdesiyle yıkılan evliliği taşların yerini değiştirdi. Seyran ve Ferit’i çok acı bir şekilde ayırmayı başaran Pelin hayata geri döndü ama bebeği olmadan. İşte Yalı Çapkını fragman 60 bölüm fragmanı..

Yalı Çapkını 60 bölüm

Yalı Çapkını son bölüm full izle ekranını takibe alan izleyiciler gözlerini yeni bölüm fragmanına çevirdi. Cuma günleri ekran macerasına devam eden Yalı Çapkını 60 bölüm fragmanı yayınlandı. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını kadrosuna taze kan geldi. Akın, Nevra, falcı Fikriye, Kont Ziya gibi karakterler diziye giriş yaptı. Yalı Çapkını gelecek hafta fragmanı yer yerinden oynadı. Herkes Pelin öldü sanırken gerçek ortaya çıktı. Hastanede fenalaşan Pelin bebeğini kaybetti. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı Pelin hastanede sinir krizi geçirirken bebeği kurtarılamadı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm Akın ve Seyran evlenecek mi? İşte Yalı Çapkını 60. bölüm fragmanı,

YALI ÇAPKINI 60. BÖLÜM FRAGMANI

Yalı Çapkını 60 bölüm fragmanı Pelin ölmedi. Hastanede fenalaşan Pelin kurtuldu ancak bebeğinin minik kalbi dayanmadı. Yaşananlar ve ortaya çıkan gerçeklerle zorlu bir süreçten geçen Ferit aradığı desteği Seyran’da buldu. Her daim kalbinde olan Seyran’a sevgisinin ne kadar büyük olduğunu daha iyi fark etti. Orhan’ı hapisten kurtarmak için geçmişteki anlaşmazlıkları bir kenara bırakan Halis Ağa, Kont Ziya’yı çağırdı. Hayat şemasını öğrenmek için falcının kapısını çalan Suna, Fikriye’nin söylediklerinden çok etkiledi. Suna, Ferit ile Seyran arasındaki ilişkinin gidişatını değiştirebilecek önemli hamleler yapmaya başladı. Babasının baskılarına isyan eden Seyran, Kazım’ın onun için hazırladığı sürprizle şaşkınlığa uğradı ve gözyaşlarını tutamadı. Orhan’ın hapisten kurtulmasını isteyen Seyran, bu meseleyi çözebilmek için kalbinin sesini susturmayı göze aldı ve Ökkeş ağanın teklifini kabul etti. Ferit Seyran’la yeni bir başlangıç yapacağını düşünürken Seyran, Orhan’ı kurtarmak için Akın’la düğün hazırlıklarına başladı. Yalı Çapkını 60. bölüm 1 Mart 2024 Cuma akşamı Star TV’de..