Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALI ÇAPKINI 62. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA: Star TV Yalı Çapkını 62 Bölüm Fragmanı Ferit Seyran’ı Kaçırdı! Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragman

Yalı Çapkını 62 bölüm fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını yeni bölüm Ferit, “Herkes duysun. Akın’la Seyran’ı sözledik. Siz boşanınca hemen onları evlendireceğiz” diye bağıran Kazım’ın boğazına yapıştı. Peki, Yalı Çapkını 62. bölüm neler olacak? İşte Star TV Yalı Çapkını 62 bölüm fragmanı..

Yalı Çapkını fragman 62 bölüm fragmanı yayına girdi. Cuma günlerinin sevilen yapımı Yalı Çapkını son bölümde Orhan’ın kurtuluşunu elinde tutan Seyran kendini ateşe attı ve Akın’la nişanlandı. Ferit’le daha boşanmadan Akın’la nişanlanan Seyran bir yandan babası Kazım’ı düşünürken bir yandan da kalbinin hala onda olduğu Ferit’i düşünmeye başladı. Bu hikayede yanan Seyran oldu ve Orhan Korhan’ın dışarı çıkabilmesi için Akın’la evlilik yolunda ilk adımı attı. Yalı Çapkını 62 bölüm fragmanı, “Herkes duysun. Akın’la Seyran’ı sözledik. Siz boşanınca hemen onları evlendireceğiz” diye bağıran Kazım’ın boğazına yapışan Ferit çıldırdı. İşte Star TV Yalı Çapkını yeni bölüm fragman..

YALI ÇAPKINI 62. BÖLÜM FRAGMANI

Yalı Çapkını 62. bölüm fragmanı izleyenler şok oldu. Benim dışımda kimseden emir almayacaksınız. Ne dedem ne babam” deyip resti çeken Ferit Seyran’ı kaçırdı. Seyran’ın Akın’la nişanlandığını duyan Ferit, “Yüreği olan gelsin bitirsin. Hodri meydan Kazım ağa” deyip Seyran’ı kucakladı. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını son bölüm Ökkeş’in tehdidiyle kendini Akın’la yüzük takarken bulan Seyran ne yapacağını şaşırdı. Yalı Çapkını son fragman Seyran’ın Akın’la gitmeyi seçmesi Ferit için büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Sinir krizi geçiren Ferit Seyran’ı kucakladı ve kaçırdı. Seyran ne kadar bu seçimi Orhan’ı kurtarmak için yapmış olsa da Ferit’i hala deliler gibi sevdiği için ne yapacağını da bilemedi. Yalı Çapkını yeni bölüm Akın’la Seyran’ın evlenmesini engellemeyi kafaya koyan Ferit Seyran’ı kaçırdı. Yalı Çapkını 62. bölüm 15 Mart Cuma akşamı Star TV’de.

DİĞER VİDEOLAR