Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALI ÇAPKINI 65 BÖLÜM CANLI İZLE STAR TV LİNKİ: Yalı Çapkını 65. Bölüm Full İzle! Star TV Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

İzleyicilerin Yalı Çapkını 65. bölüm full izle araştırması başladı. 5 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen Yalı Çapkını 65 bölüm izle Akın ile Ferit savaşı resmen başladı. Ferit ile Seyran’ın mutluluğunun altına dinamiti yerleştiren Akın hain planını eyleme aldı. İşte Yalı Çapkını 65 bölüm canlı izle Star TV ekranı..

İzleyicilerin Yalı Çapkını 65.

5 Nisan Cuma gününün en çok merak edilen yapımı Yalı Çapkını 65. bölüm izle ekranı oldu. Her hafta cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını 65 bölüm full izle Akın ile Ferit karşılıklı olarak restleri çekti. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını yeni bölüm düğün dernek kuruldu Hattuç hala gelin oldu. Yataktaki kanlı baş ev halkının kanını dondurdu. Ferit bunun hesabını güvenlikten sorumlu Abidin’e kesti. Seyran’la Ferit’in mutluluğuna engel olan Akın hain planını devreye soktu. İşte Yalı Çapkını 65 bölüm canlı izle Star TV linki..

YALI ÇAPKINI 65 BÖLÜM CANLI İZLE STAR TV

YALI ÇAPKINI 65 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Yalı Çapkını 65 bölüm izle full HD tek parça Hattuç geçmişteki bir anıyı anlatarak esas tehdit edilmek istenen kişinin kendisi olduğunu söyleyince işin rengi değişti. Düğün gecesi yatağında kanlı bir baş bulan Hattuç ile Halis ağa olayın aslını öğrenmeye çalıştı. Yaşanan bu olaydan etkilenen Hattuç kimsenin zarar görmemesi için evde sıkı yönetim ilan etti. İfakat, Gülgün ve Asuman köşkün yeni hanım ağasına karşı savaşa başladı.

Yalı Çapkını son bölüm izle 65 bölüm izle Ökkeş’in ölüm haberi Akın’ın intikam planları yapmasına neden oldu. Kötü gelişmeleri engellemek isteyen Ferit ve Akın karşı karşıya geldi. Seyran’ı elinden geldiğince mutlu etmeye çalışan Ferit ona büyük ve anlamlı bir sürpriz hazırlayınca izleyiciler sevinç gözyaşı döktü. , Yalı Çapkını son bölüm izle Youtube tek parça Ferit ile Seyran gelecekteki güzel günlerine darbe vuran anla ne yapacağını şaşırdı. Yalı Çapkını 65. bölüm 5 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV’de..

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN