Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 77 Bölüm Nereden İzlenir? Yalı Çapkını Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Yalı Çapkını Son Bölüm

Tekrar bölümü yayınlanmayacak olan Yalı Çapkını 77. bölüm ekrana geldi. 4 Ekim Cuma günü izleyicilerinin karşısına çıkan Yalı Çapkını son bölüm Sinan’la hiçbir şey yaşamadığı ortaya çıkan Seyran soru işaretleri yarattı. Sinan’ın yalanını yakalayan Seyran, Ferit’in iş teklifini kabul edince olanlar oldu. Peki, Yalı Çapkını 77 bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Tekrar bölümü yayınlanmayacak olan

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını 77. bölüm zamanı geldi. Cuma akşamlarının sevilen yapımı Yalı Çapkını yeni bölümün tekrarının yayınlanmayacağı bilgisi verildi. Saatler 20.00 olduğunda ekran karşısına geçecek olan izleyiciler yeni bölüm gelişmelerine odaklandı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını yeni bölüm Sinan’ın yalanını yakalayan Seyran için tüm denge bozuldu. Sinan’ın annesiyle yaşamaya başlayan Seyran için sorunlar art arda geldi. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm hangi linkten izlenir? İşte merak edilenler..

YALI ÇAPKINI 77. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Yalı Çapkını son bölüm Seyran Sinan’la evlendikten sonra yaşadığı günlere şaşırmaya başladı. 2 sene atlamalı olarak yeni sezona başlayan Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Sinan ilişkisinin yanı sıra Ferit ve Diyar dönemi başladı. Sinan’ın yalanının ortaya çıkmasıyla çok sinirlenen Seyran Ferit’in iş teklifini kabul etti. Dedesinin evlilik baskısına maruz kalan Diyar Ferit’in bu konudaki tutumunu öğrenmeye çabaladıkça iyice dibe çöktü. Yalı Çapkını son bölüm Suna’nın ne sakladığını öğrenmeye çalışan Kazım herkesin hayatını değiştirecek şaşırtıcı gerçeğin kıyısına geldi. Yalı Çapkını tüm bölümlerini Star TV ekranından izleyebilirsiniz.