Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Abidin Kimdir? Ersin Arıcı Kimdir, Kaç Yaşında? Beril Pozam Ersin Arıcı

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde Abidin fırtınası esti. Korhanların sağ kolu Abidin karakteri mercek altına alındı. 13 Ekim Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak Yalı Çapkını dizisinde Abidin’in hikayesi araştırıldı. İşte merak edilen Yalı Çapkını Ersin Arıcı bilgileri..

Gerçek bir hayat hikayesinden

Her hafta cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını dizisinde Abidin-Suna aşkı alevlendi. Hayranlarının sahneleri hiç kaçırmadan takip ettiği Abidin’in yaşamı mercek altına alındı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Suna’nın büyük aşkı Abidin kimdir merak edildi. 13 Ekim Cuma akşamı 41. bölümüyle ekran macerasına devam edecek Yalı Çapkını dizisinde Abidin rolündeki Ersin Arıcı kimdir araştırıldı. İşte merak edilen Yalı Çapkını Abidin rolündeki Ersin Arıcı bilgileri..

YALI ÇAPKINI ABİDİN ROLÜ

Yalı Çapkını dizisinde Abidin, Ferit’in koruması ve şoförüdür. Aralarında daha çok abi kardeş ilişkisi var. Abidin’in babası o daha çocukken ölmüş, annesi de yeniden evlenmiş. Üvey babasının onu istememesi neticesinde çocuk yaşta okulu terk edip İstanbul’a gelen Abidin çoğu tekin olmayan pek çok işte çalıştı. Yıllar geçip büyüdükten sonra bir gece şans eseri Orhan’ın hayatını kurtaran Abidin o gün bu gündür yalıda çalışıyor. Annesi ile ilişkisi sebebiyle kadınlara karşı güvensiz olan Abidin Suna’ya aşık.

ERSİN ARICI BERİL POZAM AŞK

Seyircinin her hafta yeni bölümü iğle çektiği Yalı Çapkını dizisinde Abidin rolü göz dolduruyor. Dizide Abidin rolüne hayat veren Ersin Arıcı ile Seyran’ın ablası Suna rolündeki Beril Pozam’ın aşk yaşadığı söyleniyor. Yalı Çapkını dizisinde de birbirini seven ancak kavuşamayan bir çifti canlandıran ikilinin gerçek hayatta da birlikte olduğu konuşuluyor. Sette başlayan arkadaşlığın aşka dönüştüğü düşünülüyor. İkilinin Marmaris’te öpüşürken görüntülendiği sosyal medyada konuşulurken SunAbidin hayranları ikiliden yeni pozlar bekliyor.

ERSİN ARICI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1991 Şanlıurfa doğumlu Ersin Arıcı ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. Daha sonra oyuncu üniversiteyi kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde lisans eğitimi aldıktan sonra Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’ne kayıt oldu.

Yalı Çapkını Ersin Arıcı, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2015 yılından itibaren yana Tabula Rosa, İnsanlık Suçu, Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Kağıttan Hayatlar, Yakamoz S-245, Gidenler gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Avlu dizisiyle tanınırlığını iyice artıran Ersin Arıcı, dizide Kadir karakterini canlandırdı. Dijital platformdaki ilk işi Kağıttan Hayatlar filmi olan Ersin Arıcı, bu filmde Gonzales karakterine hayat verdi.

4. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde Dijital Platform En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan Ersin Arıcı’nın dijital platformdaki ikinci projesi  Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde olduğu Yakamoz S-245 oldu. Dizide Altan rolünü canlandıran Ersin Arıcı şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Abidin rolüne hayat veriyor.

ERSİN ARICI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN