Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Bomba Transfer: Taş Üstünde Taş Kalmayacak

Star TV’nin izleyiciyi ekran başında hop oturup hop kaldıran dizisi Yalı Çapkını’na taze kan geldi. Yüz Yıllık Mucize dizisinde rol alan güzel oyuncu Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil oldu. Hem de öyle bir rol ki…

Bu haberin fotoğrafı yok

Yalı Çapkını Bomba Transfer: Taş Üstünde Taş Kalmayacak

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’mnun paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni sezona gün sayıyor. Olayların bitmek bilmediği fenomen dizi genişleyen kadrosuyla ekrandaki yıldızını parlatmaya devam ediyor. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in kadroya dahil olduğu diziye güzel oyuncu Cemre Gümeli katıldı.

YALI ÇAPKINI CEMRE GÜMELİ

15 Eylül Cuma günü yeni sezona merhaba diyecek Yalı Çapkını dizisinin fragmanı yayınlandı. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in kadrosuna güç katacağı fenomen diziye güzel oyuncu Cemre Gümeli dahil oldu. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Meryem rolüne bürünen, Yüzyıllık Mucize dizisinde Zerrin Tekindor’un gençliğini canlandıran Cemre Gümeli’nin yeni adresi Yalı Çapkını oldu. 

emre-2

CEMRE GÜMELİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

24 Eylül 1993 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladı. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başlayan Cemre Gümeli üniversite yılları boyunca tiyatroya devam etti. Çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer alan güzel oyuncu Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı.

Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başlayan Cemre Gümeli; Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterini oynadı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce biliyor.

Diziler
Tatlı İntikam

Servet

Elimi Bırakma

Tiyatro Oyunları
Shakespeare 3. Richard

CEMRE GÜMELİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN