Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Bu Akşam Yok Mu? 12 Nisan Yalı Çapkını Bu Hafta Var Mı? Star TV Yalı Çapkını Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yalı Çapkını dizisi takipçilerinin beklediği gün geldi çattı. 12 Nisan Cuma günü ekrana gelmesi beklenen Yalı Çapkını 66. bölüm var mı merak edildi. Her cuma yayına giren Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı Akın’ın kaçırdığı Seyran’ın feryadı yürekleri dağladı. Peki, bu akşam Yalı Çapkını yok mu? 12 Nisan Yalı Çapkını bu hafta var mı? İşte yanıtı..

Yalı Çapkını dizisi takipçilerinin

Star TV cuma dizileri arasında başı çeken Yalı Çapkını 66. bölüm fragman yayına girdi. Her hafta cuma günleri saatler 20.00 olduğunda yeni bölümü ekrana gelen Yalı Çapkını son bölüm ardından gözler yeni bölümde yaşanacaklara çevrildi. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Erol gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını son bölüm intikam ateşiyle yanan Akın Ece’nin aracılığıyla Seyran’ı kaçırdı. İntikam yemini eden Akın ile halası Seyran’ın başına gelecekleri planladı. Peki, bu akşam Yalı Çapkını yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler..

YALI ÇAPKINI BU HAFTA VAR MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

12 Nisan Yalı Çapkını bu hafta var mı belli oldu. 12 Nisan Cuma günü ekrana gelmesi beklenen Yalı Çapkını dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Dizilerin Ramazan Bayramı tatilinde olması nedeniyle Yalı Çapkını dizisi ekrana gelmeyecek. Merakla beklenen Star TV yapımı Yalı Çapkını 66. bölüm 19 Nisan Cuma günü yayınlanacak.

YALI ÇAPKINI 66. BÖLÜM FRAGMANI

Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı Hattuç geçmişteki bir anıyı anlatarak esas tehdit edilmek istenen kişinin kendisi olduğunu anladı. Düğün gecesi yatağında kanlı bir baş bulan Hattuç ile Halis ağa olayın aslını öğrenince korku dolu günler yaşanmaya başladı. Ferit ve Seyran’ın kavuşmasına sevinen izleyiciler yeni bölümde Seyran’ın başına gelenlere hüzünlendi. Yaşanan olaydan etkilenen Hattuç kimsenin zarar görmemesi için evde sıkı yönetim ilan etti. Konaktan kaçırılan Seyran, Akın ile halasının eline düşünce gözyaşları sel oldu.