Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALI ÇAPKINI CANLI İZLE 71. BÖLÜM KESİNTİSİZ! Star TV Yalı Çapkını 71 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Youtube Yalı Çapkını Son Bölüm İzle

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını 71 bölüm izle Seyran’ın ölümcül hastalığı Ferit için kötü günlerin habercisi oldu. 24 Mayıs Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölüm Halis ağa düşmanlığın bitmesi için Orhan’ı gözden çıkardı. İşte Yalı Çapkını canlı izle 71. bölüm..

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan

Cuma günleri yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde yeni bölüm gelişmeleri belli oldu. 24 Mayıs Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını 71 bölüm izle Seyran’ın herkesten sır gibi sakladığı hastalığı ortaya çıktı. Tarık’la kozlarını paylaşan Ferit meseleyi çözmek için harekete geçti. Seyran Ferit’in arkasından iş çevirmeye devam ederken Korhanların konağında ölüm çanları çalmaya başladı. Yalı Çapkını son bölüm izle Star TV yıllar sonra Halis ağayı karşısında gören Mezide ellerinden kayıp giden oğlu Akın’ın canına karşılık can isteyince kurban Orhan oldu. İşte Yalı Çapkını canlı izle 71. bölüm ekranı..

YALI ÇAPKINI CANLI İZLE 71. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 71. BÖLÜM FULL İZLE

Yalı Çapkını 71. bölüm full izle Seyran ölümcül hastalığını başta Ferit’ten olmak üzere tüm ailesinden saklama kararı aldı. Tarık ile karşı karşıya gelen Ferit aralarındaki meseleyi çözmek için kolları sıvadı. Bir yandan Seyran’a arkasından iş çevirdiği için öfkelenen Ferit bir yandan da Seyran için harekete geçti. Halis ağayla yıllar sonra yeniden yüz yüze gelen Mezide oğlu Akın’ın canına karşılık can istedi. Yaşadığı sıkıntılarla baş etmekte zorlanan Seyran bir de Ferit’in inanmamasıyla duygu patlaması yaşadı.

Youtube Yalı Çapkını son bölüm izle Seyran doktordan yardım almaya başladı. Mezide’nin isteği karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Halis Ağa Orhan için önemli bir kararın eşiğine geldi. Ablasının ölümüne sebep olan İfakat duydukları karşısında şoke oldu. Orhan büyük bir tehlikenin içine düşünce kana kan devri başladı. Kocasını Şehmuz’un kardeşiyle yakalayan Esme çıldırdı.

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN