Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını dizisinin yıldızlarıyla ilgili aşk iddiası!

Star TV’nin hit dizisi “Yalı Çapkını”nın başarılı oyuncuları Beril Pozam ve Ersin Arıcı hakkında, sette başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Star TV'nin hit dizisi

Dizide Suna ve Abidin karakterlerine hayat veren Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın, Marmaris’teki bir çekimde öpüştükleri yönündeki iddialar sosyal medyada geniş yankı buldu. İkilinin Haziran ayında gerçekleşen sezon sonu eğlencesinde de samimi bir şekilde görüntülenmesi, bu iddiaları güçlendirdi. Aralarında bir aşk olduğu konuşulan Pozam ve Arıcı’nın, gözlerden uzak bir ilişki sürdürdükleri ve Marmaris’te baş başa vakit geçirdikleri de kulislerde konuşuluyor. İlginç bir şekilde, dizi içerisinde de birbirlerine duygusal olarak yakın olan ancak kavuşamayan bir ilişki içinde olan bu ikilinin gerçek hayatta da birbirlerine duydukları hislerin karşılıklı olduğu söyleniyor.

İkilinin aşk iddialarına karşı sessiz kalmaları da dikkatlerden kaçmadı. Beril Pozam’ın daha önce “Ada Masalı” dizisinin setinde tanıştığı Erdem Kaynarca ile yaşadığı aşk ilişkisi, geçtiğimiz aylarda son bulmuştu.

Yalı Çapkını dizisindeki sıcak ve samimi sahneleriyle dikkat çeken ikilinin, gerçek hayatta da bir aşka yelken açıp açmadıkları, hayranları ve magazin dünyası tarafından merakla bekleniyor.