Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Ferit’i Mert Ramazan Demir Yeni Durağı Belli Oldu! Tatili Kenara Bırakıp Tamir Adam Oldu! Meğer Kızılcık Şerbeti Metehan Varmış..

Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolüne bürünen yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir yeni durağı belli oldu. Kadroyu duyanın nutku tutuldu. Mert Ramazan Demir yeni filmi Tamir Adam sete çıktı. Mert Ramazan Demir hayranlarının dört gözle beklediği hikaye geldi. Kimler var kimler..

Yalı Çapkını dizisinde Ferit

Türk halkının severek takip ettiği yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını dizisindeki Ferit Korhan rolüyle kitlesini iyice genişletti. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi kısa bir mola için sezon finali yaptı. Yaz tatiline başlayan Mert Ramazan Demir araya bir de film sıkıştırdı. Daha önce Metruk Adam olarak belirlenen Mert Ramazan Demir yeni filmi adı Tamir Adam olarak güncellendi. Mert Ramazan Demir hayranları için Tamir Adam hikayesi netleşti. Kadroda öyle isimler var ki..

MERT RAMAZAN DEMİR TAMİR ADAM FİLMİ

OGM Pictures tarafından yapımcılığı hazırlanan Tamir Adam filmi yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı yer aldı. Murat Uyurkulak ile Deniz Madanoğlu’nun daha önce yazılan senaryo üzerinden yeniden kaleme aldıkları hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak olan Mert Ramazan Demir filmi Tamir Adam provaları tamamlandı. Yalı Çapkını Ferit’i Mert Ramazan Demir’in etkileyici performansını bir kez daha izlemek için sabırsızlanan izleyiciler için hikaye belli oldu.

TAMİR ADAM FİLMİ OYUNCULARI

Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Tamir Adam filmi oyuncuları arasında Mert Ramazan Demir başta olmak üzere usta oyuncu Ercan Kesal yer aldı. Son dönemin en popüler isimlerinden Kızılcık Şerbeti Metehan’ı Rahimcan Kapkap ve Kulüp dizisindeki performansıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan minik yıldız Ada Erma filmde yer alacak. Çekimleri İstanbul’da yapılan Tamir Adam filmi kısa sürede izleyici karşısına çıkacak.