Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Finalde Ne Olacak? Gerçek Hayat Hikayesi Yalı Çapkını Nasıl Bitecek?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını büyük finali beklenmeye başladı. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni yapımı Yalı Çapkını dizisinin finali nasıl bitecek merak edildi. Gerçek bir hayat hikayesinden televizyona uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin final sahnesi tahminleri geldi. İşte Yalı Çapkını hayranlarının kaçırmaması gereken büyük finali ve yaşanacaklar..

Star TV'nin sevilen dizisi

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Burcu Alptekin’in yönettiği Yalı Çapkını dizisi ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Mehmet Barış Günger’in senaryosunu yazdığı Yalı Çapkını dizisinin hayranları her bölüm öncesi araştırma yapıyor. 17 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisinin hayranları bir yandan yeni bölümde neler olacak merak ederken bir yandan da hikayenin sonunu araştırıyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından televizyona uyarlanan Yalı Çapkını finalinde izleyiciyi neler bekliyor merak ediliyor. İstanbul’un Sarıyer, Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Yalı Çapkını dizisinde renkli görüntüleri seyre dalan izleyiciye büyük final mesajı veriliyor. Peki, gerçek hayat hikayesi olan Yalı Çapkını finalinde ne olacak? Yalı Çapkını nasıl bitecek? İşte yanıtı..

YALI ÇAPKINI FİNAL NE ZAMAN?

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi çok sevildi. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin yavaş yavaş sonu gelmeye başladı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından televizyona uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin hayranları yeni bölüm öncesi araştırmaları yoğunlaştırdı. Diziyi seyretmeden önce Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarını okuyan izleyiciler Yalı Çapkını dizisinin finalinde neler olacak sorusuna yanıt aradı. Her cuma yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan reyting rekortmeni yapımda Ferit, Pelin’in hamile olduğunu öğrenince Seyran’dan boşanmaya karar verecek. Erkek bebek sevinci yaşayan Halis Korhan, ölmeden önce Ferit’in çocuğunu görmek isteyecek. Pelin’in mafya babası dayısı Şehmus’un diretmesiyle Ferit kendini Pelin ile nikah masasında bulacak. Seyran ve Ferit aşkının bitmesiyle yeni bir dönem başlayacak. Bunlar bilinen detaylar. Peki, Yalı Çapkını dizisi büyük finalde ne olacak..

YALI ÇAPKINI NASIL BİTECEK?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Turgut Tunçalp gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi büyük final tarihi henüz belli olmadı. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını’nda Ferit’in Seyran ile yolları ayırmasının ardından Ferit’in çöküş dönemi başlayacak. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun, “Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterlerle empati yapacaksınız. Ben en çok Seyran ile ablası Suna’yı kendime yakın görüyorum. Benim de kardeşimle ilişkim böyle yakındı. Halanın, evdeki anne Esme’nin, Suna’nın kaderi başka” açıklamasının ardından her karakter bir bir veda edecek. Bundan sonraki süreçte Ferit’in psikoloğa gideceği sahnelerin geleceği düşünülüyor. Yalı Çapkını dizisi hakkında konuşan Bilal Özcan’ın, “Gülseren Buğdaycıoğlu’na gidip derdini anlatan, bu hikayeyi ortaya çıkarmasına sebep olan Ferit’miş. O başvurup tedavi olmuş. Son bölüme kadar Ferit’in davranışlarını şımarıklık gibi yorumluyorduk. Ancak son bölümde Ferit çıldırdı” yorumu bulunuyor. Pelin’den erkek bebek müjdesi alan Ferit’in bundan sonraki süreçte Seyran’la ayrılıp yeni bir döneme gireceği ve Gülseren Budayıcıoğlu sahnelerinin geleceği düşünülüyor.