YALI ÇAPKINI SEYRAN'A YENİ AŞIK GELDİ! Yalı Çapkını Sinan Kimdir? Cem Söküt Kimdir, Kaç Yaşında? Cem Söküt Hangi Dizilerde Oynadı?

Ferit ile Seyran aşkını izlemeye doyamayan izleyicilerin beklediği yeni sezon günü geldi. 13 Eylül Cuma günü ekrana gelen Yalı Çapkını yeni sezon Seyran'ın yeni aşkı Sinan oldu. Peki, Yalı Çapkını Sinan kimdir? Cem Söküt hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

YALI ÇAPKINI SEYRAN'A YENİ AŞIK GELDİ! Yalı Çapkını Sinan Kimdir? Cem Söküt Kimdir, Kaç Yaşında? Cem Söküt Hangi Dizilerde Oynadı?

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu başladı. 13 Eylül Cuma akşamı yeni sezon ilk bölümüyle sevenlerinin karşısında olan Yalı Çapkını dizisinde Sinan rolüyle Cem Söküt sahil oldu. Dizinin fanları Yalı Çapkını Sinan kim sorgusuna başladı. Peki, Cem Söküt kimdir, kaç yaşında? Cem Söküt hangi dizilerde oynadı? İşte Yalı Çapkını Seyran'ın yeni aşkı Sinan..

YALI ÇAPKINI SİNAN KİMDİR?

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde yeni sezon Ferit ile Seyran'ın ayrılığı ile başladı. Birbirlerinden habersiz yıllar geçiren Ferit ve Seyran'ın hayatına başkaları girdi. Bu noktada Seyran'ın yeni aşkı Sinan oldu. Ferit'ten ayrılan Seyran'ın yeni evliliğini Sinan ile yapacağını öğrenen Kazım ağa çıldırdı.

YALI ÇAPKINI SEYRAN'A YENİ AŞIK GELDİ! Yalı Çapkını Sinan Kimdir? Cem Söküt Kimdir, Kaç Yaşında? Cem Söküt Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

CEM SÖKÜT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Cem Söküt Tayland boksu olarak bilinen Muay Thai sporcusu olarak tanınıyor. 2019 yılında oyunculuğa adım atan Cem Söküt oynadığı diziler arasında Çukur, Duran, Hakim, Mahkum gibi yapımlar yer aldı. Çeşitli film ve dizilerde yer alan genç oyuncu Cem Söküt hazırlıkları süren Barda 2 filmi için kamera karşısına geçti.

CEM SÖKÜT INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur