Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Suna Kimdir? Beril Pozam Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Beril Pozam Ersin Arıcı

Seyran ve Ferit aşkının tam gaz devam ettiği Yalı Çapkını dizisinde yeni bölüm alarmı çaldı. 13 Ekim Cuma akşamı 41. bölümüyle ekranda olacak Yalı Çapkını yeni bölümde Ferit çocuk istiyor. Kaya’nın gelişiyle tüm dengelerin alt üst olduğu Yalı Çapkını yeni bölümü kaçırmayın. İşte Yalı Çapkını 41. bölüm ekranı..

Seyran ve Ferit aşkının

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Suna rüzgarı esti. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama olan Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterinin değişimi izleyicinin radarına giriyor. 13 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölüm öncesi izleyicilerin araştırmaları sıklaşıyor. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Yalı Çapkını’nda Suna rolüne hayat veren Beril Pozam’ın hayatı merak ediliyor. İşte izleyicilerin araştırdığı Yalı Çapkını Suna karakteri..

YALI ÇAPKINI SUNA KARAKTERİ

Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine Beril Pozam hayat veriyor. Gaziantepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın el bebek gül bebek yetiştirmiş olduğu torunu Ferit’in evlenmesine karar vermesiyle olaylar zinciri başlıyor. Ailesi Ferit’in Gaziantep’te uygun gördükleri bir kızla evlenmesine karar veriyor. Evlenmek istemeyen Ferit, dedesini dinlemek zorunda kalıyor. Aile Ferit’e uygun birini bulmak için evin en büyük gelini olan İfakat’ı görevlendiriyor. Suna adındaki genç bir kız, Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunuyor. Ancak isteme töreni sırasında yaşananlar hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı derinden etkiliyor ve sonuçta Ferit’in karısı Suna değil kardeşi Seyran oluyor.

BERİL POZAM ERSİN ARICI

Yalı Çapkını dizisinde rol alan Beril Pozam ile Ersin Arıcı’nın sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Dizide Suna ve Abidin rollerine bürünen ikilinin Marmaris’te öpüşürken görüntülendiği iddia edildi. Haklarında aşk dedikodusu çıkan Beril Pozam Ersin Arıcı çiftinin aşkları belgelendi. Yalı Çapkını oyuncuları dizide de birbirini seven ancak kavuşamayan bir çifti canlandırıyor. İkiliden aşk iddialarına yanıt bulunmuyor.

BERİL POZAM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1995 yılında İstanbul’da doğan Beril Pozam tiyatro oyuncusudur. 2020 yılında Akrep, 2021’de Ada Masalı, 2022’de Baba, Yalı Çapkını dizilerinin kadrosunda yer alan Beril Pozam kariyerine devam ediyor. Talento Ajansın oyuncusu olan Beril Pozam şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Suna rolüne hayat veriyor. Güzelliğiyle dikkat çeken Beril Pozam’ın oynadığı diziler şöyle;

DİZİLER

Yalı Çapkını (2023)

Baba (TV Dizisi 2021)

Ada Masalı (İdil, TV Dizisi 2021)

Olağan Şüpheliler (TV Dizisi 2021)

Akrep (Ayşem, TV Dizisi 2020-2021)

Afili Aşk (Nazmiye Özkayalı, TV Dizisi 2019)

AVM Sakini (Dedektif Öykü, TV Dizisi 2019)

BERİL POZAM INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN