Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Talih Kim? Cemre Gümeli Kimdir? Cemre Gümeli Oynadığı Diziler

Star TV’nin en çok sevilen yapımlarından Yalı Çapkını dizisinde yer gök inledi. Talih rolüyle kadroya giren Cemre Gümeli güzelliğini konuşturdu. Ferit’le bağlantılı olan Talih’in rolü merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını Talih kim? İşte yanıtı..

Star TV'nin en çok

Yalı Çapkını Talih Kim? Cemre Gümeli Kimdir? Cemre Gümeli Oynadığı Diziler

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni sezona müthiş bir giriş yaptı. Korhanlar yalısında herkes birbirine sardı. Olayların bitmek bilmediği fenomen dizi hem dikkay çeken hikayesi hem de oyuncu kadrosunda yapılan değişikliklerle dikkat çekti. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in ardından Cemre Gümeli’nin de kadroya girişiyle “Ferit Seyran’ı aldatacak mı?” soruları gündeme geldi. Peki, Cemre Gümeli hangi karakter? İşte yanıtı..

YALI ÇAPKINI TALİH KİMDİR?

Cuma günlerinin izleyiciyi ekran başından bir an olsun ayırmayan dizisi Yalı Çapkını’na yeni isimler geldi. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in yanı sıra kadroya güç katan Cemre Gümeli de diziye dahil oldu. Yeni adresi Yalı Çapkını dizisinde Ferit’in fizyoterapisti olan Talih, uğradığı saldırı nedeniyle kolunda hasar kalan Ferit’i iyileştirecek. 

CEMRE GÜMELİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

24 Eylül 1993 İstanbul doğumlu Cemre Gümeli ilkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladı. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başlayan Cemre Gümeli üniversite yılları boyunca tiyatroya devam etti. Çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer alan güzel oyuncu Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı.

Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başlayan Cemre Gümeli; Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterini oynadı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce biliyor.

Diziler

Tatlı İntikam

Servet

Elimi Bırakma

Tiyatro Oyunları

Shakespeare 3. Richard

CEMRE GÜMELİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN