Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Yalı Çapkını 42. bölüm hangi gün yayınlanacak?

Star TV’nin sevilen dizisi

Star TV’nin sevilen dizisi “Yalı Çapkını”, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz hafta 42. bölümünün ekranlara gelmemesi izleyicileri endişelendirirken, yeni bölüm tarihi hakkında araştırmalar sürdü. Peki, “Yalı Çapkını”nın yeni bölümü ne zaman? 42. bölüm hangi gün yayınlanacak?

Star TV ekranlarının fenomen dizisi “Yalı Çapkını”, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi başarılı oyuncuların başrollerde yer aldığı kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizi, farklı konusu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. 41. bölümün ardından 42. bölümün geçtiğimiz hafta yayınlanmamış olması, izleyicilerde yeni bölüm merakını daha da artırdı.

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Yaşandı?

41. bölümde; Kaya’nın, Seyran’a üniversite konusundaki yardımı, Ferit’in tepkisine neden oluyor. Seyran ve Ferit arasındaki gerilim, yalıda da sürerken, Kazım Ağa’nın ve ev halkının Seyran’ın eğitimine destek olması dikkat çekiyor. Ferit’in koluyla ilgili yaşadığı sıkıntılar ve Kaya’nın yeni planları da bölümün öne çıkan anları arasında yer alıyor.

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Ne Zaman?

Merakla beklenen “Yalı Çapkını” 42. bölümü, 26 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yeni bölümde yaşanacak sürpriz gelişmeler, izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Sevilen dizi, bu hafta da heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerin karşısında olacak. Diziyi kaçırmamak için ajandanıza not almayı unutmayın!