Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’na bir ‘ağa’ daha! Ökkeş Ağa geliyor… O ismi korumaya gelecek! Pelin’in babasının bebeği…

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, bomba gibi bir iddia ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre diziye hikayenin yönünü değiştirecek yeni bir karakter dahil olacak. İşte Yalı Çapkınına ilişkin son gelişmeler…

Star TV’nin reyting rekortmeni

Son dönemlerin en çok konuşulan dizi projeleri arasında yer alan Yalı Çapkını, milyonlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Bir türlü kavuşamayan Seyran ile Ferit’in imkansız aşklarından dert yanan izleyiciler, bu süreçte senaristleri de eleştirmekten geri durmuyor.

Dizinin ilk sezonunda ‘Pelin’ karakterine karşı adeta savaş açan ve karakterin hikaye dışında bırakılması için sosyal medya üzerinden sık sık paylaşımda bulunan Yalı Çapkını izleyicileri, ikinci sezonda Buçe Buse Kahraman’ın kadrodan ayrılması ile rahat bir nefes almışlardı. Pelin’in Ferit ile Seyran’ın arasından çekilmesi ile birlikte ikilinin aşklarına şahitlik edebileceklerini düşünen izleyicilere, senaristten şoke eden bir karşılık geldi.

Pelin’in hamile olarak dönmesi ile şaşkınlık yaşayan izleyiciler bebeğin babasının Ferit olma ihtimalinin ‘sıfır’ olduğunu savunurlarken bu süreçte Seyran’ın evden ayrılması da tepkilere sebep oldu. Şimdilerde yalıda Suna ile birlikte kalan Pelin’in akıbetinin ne olacağı merak konusu olurken kulislerden ilerleyen bölümlere yönelik bomba gibi bir bilgi geldi. Gelen haberlerin doğrulanması durumunda Pelin karakterinin tüm foyası meydana çıkacak.

ÖKKEŞ AĞA GELECEK

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu, Emre Altuğ, Beril Pozam ve Buçe Buse Kahraman gibi isimlerin rol aldıkları Yalı Çapkını ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Konuşulanlara göre diziye ilerleyen bölümlerde ‘Ökkeş Ağa’ karakteri ile yeni bir oyuncu dahil olacak. Ökkeş Ağa, Serter ile ilişkilendirilecek ve Gaziantep’ten gelerek Halis Ağa’yı dahi tedirgin edecek. Bu iddianın doğrulanması durumunda Pelin’in bebeğinin babasının Serter çıkacağı tahmin ediliyor.

ÖKKEŞ AĞA KARAKTERİN KİM CANLANDIRACAK?

Yalı Çapkını izleyicilerini heyecanlandıran Ökkeş Ağa iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Karakterin ne zaman geleceği merak edilirken yeni oyuncu ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunulmadı.