Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’nda şoke eden gelişme! Pelin’in kalbi duruyor… Ferit yine Seyran ile avunacak!

Star TV’nin en çok sevilen dizi projelerinden olan Yalı Çapkını, son olarak yeni bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olanları gören izleyiciler, resmen şok geçirdi. İşte Yalı Çapkını’nın yeni bölümüne dair ayrıntılar…

Star TV’nin en çok

Senaryosu ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden etkilenerek oluşturulan Yalı Çapkını, popülerliğini korumaya devam ediyor. İlk bölümünden bu yana zaman zaman beğeni ile zaman zaman ise eleştiriler ile gündeme gelen ancak her bakımdan Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi olmaya devam eden dizi, son olarak yeni bölüm fragmanı ile olay yarattı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 57’nci bölümü ile izleyicisini ekranları başlarına kilitlemeyi başaran Yalı Çapkını’nda beklenmedik gelişmeler yaşanmıştı. ‘Çocuk senden’ diyerek Ferit ile Seyran’ı boşanma noktasına getiren ve yalıya yerleşen Pelin, çocuğun Serter’den olabileceğini düşündürdü. Serter’in dönüşü ile olaylar açığa çıktı ve Ferit bebeğin kendisinden olmama ihtimaline karşı harekete geçti. Bu süreçte ise Ferit’in yanında her şeye rağmen yine Seyran vardı.

Ferit- Seyran ilişkisini dönülmez bir yola doğru sürüklediği için senariste tepkili olan Yalı Çapkını izleyicileri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ederlerken beklenen tanıtım geldi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında seyirciyi şoke edecek gelişmelerin yaşanacağı görüldü.

TERCİH ETMEK ZORUNDA KALACAK

Yalı Çapkını’nın 58’inci bölüm fragmanına hastane sahneleri damga vurdu. Aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan Pelin’i zorlu bir süreç bekleyecek. Durumun kritik olduğunu belirten doktor Ferit’e ‘Anne ya da bebeği seçmek zorunda kalabiliriz’ ifadelerini kullanacak. Bu esnada Ferit’in kulağında ise ‘Bu vebal ile yaşayabilecek misin?’ sözleri çınlayacak.

Hastanede resmen köşeye sıkışan Ferit’in yardımına yine Seyran koşacak. İkilinin öpüşecek olması, yeniden barışacaklarını düşündürdü.

SUNA’NIN HAREKETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Kaya ile evlendikten sonra adeta karakter değiştiren Suna, yeni bölümde de izleyicinin tepkisine sebep olacak hareketler sergileyecek. Fragmanda Ferit ile Seyran’ın her yakınlaşma anında Suna’nın onları gözetlediği ve hissettiği samimiyetten son derece rahatsız olduğu görülüyor.