Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’ndan seyirciye ters köşe! Pelin ile Ferit karşı karşıya… Seyran yine dışarıda kalacak!

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana gündemden düşmeyen projeler arasında yer alan Yalı Çapkını, son olarak yeni bölüm fragmanı ile adından söz ettirdi. Tüm izleyiciler Ferit ile Seyran’ı barıştıracak bir hamle beklerlerken yeni tanıtım bir kez daha şok etkisi yarattı. İşte detaylar…

Yayınlanmaya başladığı günden bu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinden esinlenilen Yalı Çapkını, son dönemlerde seyirci eleştirileri ile gündemden düşmemeye devam ediyor. Uzun süredir Ferit ile Seyran karakterlerini bir aşk masalının içerisinde görmeyi bekleyen ancak her bölümde iki karakterin daha da uzaklaştırıldıklarına şahitlik eden izleyiciler, son olarak yeni bölüm fragmanı karşısında büyük bir şok yaşadı.

Seyran’ın hamile kalmasını, Ferit ile birbirlerine daha çok bağlanmalarını bekleyen izleyiciler, Pelin’in hamile olarak dönmesi ile birlikte resmen hayal kırıklığı yaşadı. Bu durumun nasıl toparlanacağını merak eden izleyicilere, ikinci bir kadın şoku yaşatıldı.

PELİN AVM’Yİ BASACAK

Ferit’in bebeğini taşıdığını söyleyerek hikayeye yeniden dahil olan Pelin, yeni bölümde fırtınalar estirecek. Seyran’ın canlı yayında Korhan ailesi ile ilgili söylediklerini hazmedemeyen ve onun ile yüzleşmekten, ona yapılanlardan ötürü böyle bir tepki verdiğini anlamaktan ise dedesinin soyadını temizlemek için hamleler yapan Ferit, rotasını başka bir kadına çevirecek.

Yeni bir marka kurma yolunda bir kadın ile ilişki kuran ve o ilişkide duygusallığa da yer veren Ferit, yeni bölümde Pelin’e yakalanacak. Ferit’in bir kadın ile AVM’de olduğunu öğrenen Pelin, adeta baskın düzenleyecek. Karnı burnunda Pelin’in Ferit’ten ‘Kim bu kadın?’ sözleri ile hesap sorması ve ardından yaşanacak olanlar, izleyicileri şaşkına çevirecek.

SEYRAN DA ORADA

Pelin ve Ferit arasında yaşanacak olan tartışmaya, Seyran da şahitlik edecek. Korhan ailesi ile bağını koparmaya çalışan bir yandan da Ferit’e duyduğu aşkın üstesinden gelmek için çabalayan Seyran, AVM’den palyaçoluk yaparken yaşanılanları dışarıdan izleyecek. Ferit’in palyaço kılığında olan Seyran’ı görüp görmeyeceği, ona bir kadın ile yakalanmış olmasından ötürü pişmanlık duyup duymayacağı merak ediliyor. Yalı Çapkını’nın yeni bölümü cuma akşamı saat 20:00’de izleyicisinin beğenisine sunulacak.