Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’nın Ferit’i marka yüzü oldu! Mert Ramazan Demir’in reklam filmi olay yarattı

Rol aldığı Yalı Çapkını dizisinin yanı sıra son dönemlerde özel hayatı ile de gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir, son olarak reklam filmi ile dikkatleri üzerine çekti. Demir’in bir şampuan markasının yüzü olarak kameraların karşısına geçtiği anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rol aldığı Yalı Çapkını

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı sürdüren yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir, popülerliğini artırmaya devam ediyor. Kariyerine 2020 yılında Can Evrenol’un yönetmenliğinde Blu TV’de yayınlanan ‘Çıplak’ isimli dizi ile başlayan Demir, o günden bu yana yankı uyandıran pek çok projede boy gösteriyor.

‘Çıplak’ isimli dizi ile yıldızı parlayan sonrasında da birçok projede yer alan Mert Ramazan Demir, asıl çıkışı 2020 yılında yayınlanan ‘Öğretmen’ isimli dizi ile yakaladı. Öğretmen’in hemen ardından 2021 yılında ‘Ölüm Zamanı’ isimli bir suç dizisinde boy gösteren Demir, milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Star TV’de yayınlanan ve tam 3 sezondur reyting rekortmenliğini elinden bırakmayan ‘Yalı Çapkını’ isimli dizide canlandırdığı ‘Ferit’ karakterleri ile yüreklere dokunan Demir, son olarak bir reklam filmi ile gündeme geldi.

Yalı Çapkını’nın yanı sıra Netflix’te yayınlanan ve başrollerinde Burak Deniz, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin yer aldığı ‘Şahmaran’ isimli fantastik dizi ile de dikkatleri üzerine çeken Mert Ramazan Demir, son olarak bir şampuan markasının reklam filmi için kameraların karşısına geçti.

GÜLEÇ YÜZÜ ÇOK BEĞENİLDİ

Dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşk ile de gündemden düşmeyen Mert Ramazan Demir, son olarak bir reklam filmi ile adından söz ettirdi. Demir, bir şampuan markasının reklamı için kameraların karşısına geçti. Yakışıklı oyuncunun kameralara dağıttığı gülücükler, sevenleri tarafından çok beğenildi.

REKLAM FİLMİ HAKKINDA KONUŞTU

Şampuan markasının yüzü olan Mert Ramazan Demir, markanın reklam filmi hakkında konuştu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Kendi kategorisinde bu denli başarılı bir marka ile böyle bir yolculuğa çıkmak heyecan verici. Reklam filmimizin izleyici ile buluşması için sabırsızlanıyorum.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor