Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu anlaşmalara doyamıyor! Bir firma ile daha el sıkıştı…

Son dönemlerde gerek özel hayatı gerek ise de oyunculuk kariyeri ile gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu, son olarak marka iş birlikleri ile gündeme geldi. Hali hazırda iki farklı markanın yüzü olan genç oyuncunun bir firma ile daha anlaşmaya vardığı öğrenildi. İşte Saraçoğlu’nun reklam projelerine dair ayrıntılar…

Son dönemlerde gerek özel

İlk olarak 2016 yılında gösterime giren ‘İkinci Şans’ isimli filmde canlandırdığı ‘Çiçek’ karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Afra Saraçoğlu, 8 yıllık kariyerinde hızla yükselmeye devam ediyor. İkinci Şans’ın ardından birçok dizi projesinde yer alan şu an ise Star TV’nin reyting rekortmeni projesi Yalı Çapkını’nda ‘Seyran’ karakterine hayat veren Saraçoğlu, magazin gündeminden eksik olmuyor.

Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan hemen sonra Yalı Çapkını’ndaki partneri Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz yaz da sevgilisi ile dudak dudağa yakalanarak magazin sayfalarını süsleyen Afra Saraçoğlu, oyunculuk kariyeri ile de adından söz ettiriyor. Devam eden dizisinin yanı sıra marka iş birlikleri ile de dikkat çeken Saraçoğlu, son olarak senenin üçüncü reklam anlaşması ile gündeme geldi.

KAMPANYA ANLAŞMALARI DEVAM EDİYOR

Dizilerinde sergilediği oyunculuk performansları ile öne çıkan ve yanı sıra markalar ile de anlaşmaya vararak büyük kampanyalar yürüten Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz yıl Garnier ile el sıkışmıştı. Ardından ise ünlü giyim markası Defacto ile anlaşmaya varan Saraçoğlu, bu sayede kaşesini bir hayli artırmıştı. Saraçoğlu’nun, şubat ayında sona erecek olan Defacto anlaşmasının yanı sıra şampuan markası Elidor ile de yeni bir anlaşmasının olduğu biliniyor.

BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, reklam anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgilere göre başarılı oyuncu Ülker’in çikolata markasının yüzü oldu ve reklam filmi için yaklaşık olarak 2 hafta kadar önce kameraların karşısına geçti. Saraçoğlu’nun rol aldığı yeni reklam filminin önümüzdeki günlerde yayınlanacağı tahmin ediliyor.