Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’na beyaz perdenin yolu göründü! O filme konuk olabilir

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Afra Saraçoğlu, son olarak bir film projesi ile gündeme geldi. Kariyerine de bir film ile başlamış olan Saraçoğlu’nun bir dönem filmine konuk olabileceği konuşulmaya başlandı. İşte Saraçoğlu’nun hayranlarını heyecanlandıran projeye dair ayrıntılar…

Son dönemlerin en popüler

Seneler önce Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştıkları ‘İkinci Şans’ isimli filmde rol alarak oyunculuk sektörüne hızlı bir giriş yapan Afra Saraçoğlu, yıllar içinde büyük başarılara imza attı. Filmin hemen ardından yapımcıları peşinden koşturmaya başlayan ve sonrasında da birçok dizi projesinde rol alan Saraçoğlu, şu an Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda ‘Seyran’ karakterine hayat veriyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta dosyasından esinlenilerek senaryolaştırılmış olan Yalı Çapkını’nda sergilediği başarılı performans ile dikkat çeken Afra Saraçoğlu, ayrıca bu süreçte birçok ünlü marka ile iş birliklerine imza attı. Marka iş birlikleri sayesinde adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Saraçoğlu, partneri Mert Ramazan Demir ile yaşadığı aşk ile de gündemden düşmemeye başladı.

Bir süredir Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde Demir’i kendisine soran magazin muhabirlerine verdiği mimikli tepkileri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu kez ise Saraçoğlu cephesinden yeni bir proje haberi geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, ünlü oyuncunun adının bir filmde geçtiğini yazdı. İşte detaylar…

O FİLM İLE ANILMAYA BAŞLANDI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kendi resmi internet sitesi üzerinden düzenlemiş olduğu habere göre Afra Saraçoğlu’nun adı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ isimli filmde geçmeye başladı. Altuntaş’a göre Saraçoğlu’nun filme konuk olması gündemde.

ERTAN SABAN BAŞROLDE

BKM’nin yapımcılığında, Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde çekilecek olan Bir Cumhuriyet Şarkısı filminde Mustafa Kemal Atatürk’ü Ertan Saban canlandıracak. Film, 1930’lu yılları konu edinecek.

Heyecan ile beklenen Bir Cumhuriyet Şarkısı filminde Afra Saraçoğlu’nun kesin olarak rol alıp almayacağı, hayranları tarafından oldukça merak ediliyor. Ünlü oyuncu, çıkan haberler ile ilgili olarak henüz bir açıklamada bulunmadı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor