Yalova’da otomobil çarpan baba ve oğlu kız çocuğunun gözleri önünde öldü

Yalova’da, yolun karşısına geçmeye çalışan baba ve 4 yaşındaki oğlu, ehliyetsiz bir sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın ardından geride kalan 11 yaşındaki kız çocuğu, babasının ve kardeşinin ölümüne tanık oldu.

Yalova’da otomobil çarpan baba ve oğlu kız çocuğunun gözleri önünde öldü

Kaza, Yalova - İzmit kara yolunun Yalova istikametinde meydana geldi. 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü M.K.'nin kullandığı 41 YU 548 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Yıldız (36) ve oğlu Vahit Yıldız’a (4) çarptı. Baba ve oğlu, çarpmanın etkisiyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada, babasının ve kardeşinin ölümüne şahit olan 11 yaşındaki kız çocuğu büyük bir şok yaşadı.

BABA VE OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın yaşandığı bölgenin hemen yanında bir altgeçidin bulunduğu, ancak ailenin bu yolu kullanmadığı öğrenildi. Kazanın ardından baba ve oğulun cenazeleri Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Ehliyetsiz sürücü M.K. ve araçta bulunan 3 kişi ise hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.Kaza nedeniyle Yalova - İzmit kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Kaza anında aracın yaklaşık 150 kilometre hızla gittiğini belirten bir tır sürücüsü, olayın dehşet verici olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA