Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaman: “Bayrağı düştüğü yerden kaldıracağız”

AK Parti Derince Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı konuşmada, “Biz 5 yıllığına Derince’yi emanet ettik. Davamıza sahip çıkarak bayrağı düştüğü yerden kaldıracağız” dedi.

AK Parti Derince Teşkilatı

Yerel seçim sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son olarak Derince İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kocaeli’de kaybettiği 3 ilçeden biri olan Derince’nin 97’inci Danışma Kurulu toplantısı akşam saatlerinde Yenikent Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlçe Başkanı Koray Merdan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, MKYK Sami Çakır, Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, üyesi Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“Bayrağı düştüğü yerden kaldıracağız”

Danışma kurulu toplantısında konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara’da 5 yıldır hiç bir şey yapmadı. Kocaeli’de yapılan Cumhurbaşkanlığı adayı anketinde ikinci sırada onun ismi vardı. Ne yaptı ki Ankara’da. Bizler muhteşem işler yaptık. Kendi yalanlarını doğruymuş gibi anlatıyorlar. Dünya barışının size ihtiyacı var. Dünya’da pandemi olduğunda muhakkak kargaşa olurmuş. Son İspanya Pandemisi sonrası gıda krizi ve ikinci dünya savaşı başlamış. Benzer bir süreçteyiz. Birleşmiş Milletler bir arpa boyu yol alamıyor. Üçüncü dünya savaşını tek bir millet ve bir lider engelleyebilir. Biz 5 yıllığına Derince’yi emanet ettik. Davamıza sahip çıkarak bayrağı düştüğü yerden kaldıracağız” dedi.