Yan Oda Sevgi Kim? Şevval Sam Kimdir, Kaç Yaşında? Şevval Sam Hangi Dizilerde Oynadı? Şevval Sam Kaç Kez Evlendi?

Yasak Elma dizisinde Ender rolüyle hafızalara kazınan Şevval Sam yeni dizisi Yan Oda oldu. Caner Cindoruk’la başrollerini paylaştığı Yan Oda dizisinde Sevgi rolüne bürünen Şevval Sam hayatı araştırıldı. Sevgi ile Fikret'in ani evliliği her şeyi değiştirdi. Peki, Yan Oda Sevgi kim? Şevval Sam kimdir? İşte yanıtı..

Yan Oda Sevgi Kim? Şevval Sam Kimdir, Kaç Yaşında? Şevval Sam Hangi Dizilerde Oynadı? Şevval Sam Kaç Kez Evlendi?

Yan Oda dizisini büyük bir merakla bekleyen izleyiciler Şevval Sam araştırması yaptı. 9 Mart Cumartesi günü yayın hayatına başlayan Yan Oda dizisinde Sevgi rolü odak noktası oldu. Cumartesi günleri Star TV'de ekrana gelecek olan Yan Oda dizisinde kariyeri düşüşe geçen sunucu Sevgi Ersoy’un Fikret Alabey’le evliliği gündemi alt üst etti. Başrollerini Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak gibi oyuncularla paylaşan Şevval Sam yeni durağı Yan Oda dizisi oldu. Peki, Yan Oda Sevgi kim? Şevval Sam kimdir, kaç yaşında? Şevval Sam hangi dizilerde oynadı? Şevval Sam kaç kez evlendi? İşte merak edilenler..

Yan Oda Sevgi Kim? Şevval Sam Kimdir, Kaç Yaşında? Şevval Sam Hangi Dizilerde Oynadı? Şevval Sam Kaç Kez Evlendi? - Resim : 1

YAN ODA SEVGİ KİM?

Yan Oda dizisinde Sevgi Ersoy rolüne güzel oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam hayat verdi. Çok başarılı bir program sunucusuyken kariyeri düşüşe geçen Sevgi Ersoy ile ülkenin en zengin iş adamlarından Fikret Alabey evlilik kararı aldı. Kızı Şelale ve annesini alıp yola düşen Sevgi kendi hayatını bırakıp Fikret'in dünyasına giriş yaptı. Bu beklenmedik evlilik herkeste şok etkisi yarattı. Sevgi ile Fikret’in hayatı kökten değişirken yan odadaki çocukları Taylan ve Şelale’nin hayatı da bu ani evlilikle hiç olmadığı kadar değişti.

Yan Oda Sevgi Kim? Şevval Sam Kimdir, Kaç Yaşında? Şevval Sam Hangi Dizilerde Oynadı? Şevval Sam Kaç Kez Evlendi? - Resim : 2

ŞEVVAL SAM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

11 Kasım 1973 İstanbul doğumlu Şevval Sam sanatçı Leman Sam'ın kızıdır. Liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okuyan Şevval Sam üniversiteyi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kalan Şevval Sam'ın bu evlilikten Tarık Emir adlı oğlu dünyaya geldi. Yasak Elma dizisinde Ender rolüyle sevilen Şevval Sam yeni dizisi Yan Oda oldu.

ŞEVVAL SAM INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN