Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yapay zekalı ilk Samsung’un çıkış tarihi açıklandı! Galaxy S24 bomba özelliklere sahip olacak

Teknoloji severlerin gözü kulağı Samsung’un yeni modelini tanıtacağı gündeydi. Teknoloji devi merakla beklenen tarihi açıkladı. Galaxy S24, Samsung’un ilk yapay zeka telefonu olma özelliğini taşıyor.

Teknoloji severlerin gözü kulağı

Teknoloji meraklıları her yıl Samsung’un amiral gemisi telefon serisini merakla bekliyor. Galaxy S24 serisi bu yılın yıldızı olacak gibi görünüyor. İşte bu serinin piyasaya sürülmesi, özellikleri ve diğer bilgilerle ilgili ayrıntılar.

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S24’ün ne zaman görücüye çıkacağı belli oldu. Samsung genellikle amiral gemisi akıllı telefonlarını yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürüyor. Ancak bu yıl, Galaxy S24 serisinin planlanandan önce piyasaya sürüleceğini gösteren sızıntılar vardı. Samsung, Galaxy S24 serisini bir ay önceye alarak teknoloji dünyasını şaşırttı.

SAMSUNG, APPLE’IN KARŞISINA ÇIKIYOR

Samsung, Galaxy S24 serisini 17 Ocak 2024’te Kaliforniya, San Jose’de yapacağı Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Samsung, bu etkinliği genelde New York’ta gerçekleştiriyor ancak bu sefer Apple’ın merkezinin yakınında bir yer seçmiş. Bu, Samsung’un Apple ile rekabetini artırmak istediğinin bir işareti olabilir.

Samsung, Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra modellerini 18 Ocak’ta ön siparişe sunacak. Ön sipariş verenler, telefonlarını 26-30 Ocak arasında eline alabilecek. Galaxy S24 serisinin piyasaya çıkış tarihi ise 30 Ocak 2024 olarak belirlenmiş.

GALAXY S24, YAPAY ZEKA İLE DONATILDI

Galaxy S24 serisinin fiyatları henüz belli olmasa da, Samsung’un Galaxy S23 serisine yakın bir fiyat politikası izlemesi bekleniyor. Buna göre Galaxy S24, 900 dolar; Galaxy S24+, 1.000 dolar; Galaxy S24 Ultra ise 1.200 dolar civarında olabilir.

Galaxy S24, Samsung’un ilk yapay zeka telefonu olarak dikkat çekiyor. Samsung, kendi geliştirdiği yapay zeka özelliklerini Galaxy S24’e entegre etmiş. Samsung, ayrıca Bixby adını verdiği sanal asistanını Galaxy AI olarak değiştirmiş. Samsung’un ilk yapay zeka özelliği ise telefon görüşmelerini anlık olarak çevirebilen bir sistem. Bu sayede kullanıcılar, farklı dillerde konuşan kişilerle kolayca iletişim kurabilecek. Ama bu bir başlangıç. Samsung bu yeni modellerinde daha fazla uygulama ve içerikte yapay zekaya vurgu yapmaya çalışacak gibi görünüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ChatGPT kullanıcıları için heyecan verici
Sıradaki Haber Ücretsiz ChatGPT kullanıcılarına büyük sürpriz: Artık özel GPT’ler de sizinle!