Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yapımcı Kızıl Goncalar’ın final tarihini açıkladı

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, katıldığı bir YouTube programında dizinin final tarihini açıkladı.

Özgü Namal, Özcan Deniz

Faruk Turgut, herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Black Swan Finans YouTube kanalına konuk olan Turgut, Kızıl Goncalar dizisinin final tarihini duyurdu.

EZBER BOZAN İŞLER

Faruk Turgut, programda “Alışılmışların dışında ezber bozan işler yapınca bunları yaşamanız çok doğal. Ben de öyle ya da böyle bir bölümünü yaşayacağımı varsayarak yola çıktım. Aykırı bir iş yapıyorsunuz. Bu konuda sorumluluğu olan kurumlar devreye girip sizi öyle ya da böyle cezalandırıyorlar. Hem Kızılcık Şerbeti’nde hem de Kızıl Goncalar’da ceza aldım. Bunun bir yargı süreci var. Dava açtığınız noktada RTÜK’ün verdiği kararların dışında da şekillenebiliyor. Sonuçta yolumuza devam ettik. Sezonda ne olur bilemiyorum. Bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Kodlar artık farklı bir noktaya evrildi. Kadın erkek ilişkilerin yoğun olarak yaşandığı bir dizi formatına evriliyor. Bunun da nedeni tamamen dizinin yurt dışına satılmasına katkı vermek. Türk toplumuna ben ayna tutuyorum.

KATKI YAPABİLİRMİYİM 

Türkiye’nin kendi dertleri var. Bu dertlerin birileri tarafından tartışılması konuşulması kafa yorması önemli bir şey. Yokmuş gibi davranarak çözemezsiniz. Bu meselelerin ekrana getirilip anlatılması lazım. Objektif bir bakış açışıyla anlatıp kutuplaşmanın bu kadar yoğun yaşandığı ülkede insanların birbirlerini daha net anlayıp bazı şeylerin daha farklı yorumlanmasına katkı yapabilir miyim düşüncesiyle ben bu işleri yapıyorum.” dedi.

SEZONUN SONUNDA

Turgut, dizinin bu sezonun sonunda biteceğini, Kızıl Goncalar’ı uzun ömürlü düşünmediklerini açıkladı.