15 Ekim Salı Müge Anlı Canlı Yayın Başladı Mı? Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm Neler Oldu?

Gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert takipçileri yeni bölüme odaklandı. 15 Ekim Salı günü yayına giren Müge Anlı canlı yayın çocuğunun babasının kendi babasına şantaj yaptığını söyleyen Banu'ya Murat'ın tutuklama haberi geldi. İşte 15 Ekim Salı Müge Anlı canlı yayın..

15 Ekim Salı Müge Anlı Canlı Yayın Başladı Mı? Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm Neler Oldu?
15 Ekim Salı Müge Anlı Nereden İzlenir?

Hafta içi her gün aynı saatte yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. Haftanın ikinci günü ekran macerasına devam eden Müge Anlı son bölüm çocuğunun babası tarafından 1 milyon TL zarar uğrayan Banu'ya dolandırıcı Murat Gümüş'ün tutuklandığını söyledi. Peki, Müge Anlı canlı yayın nereden izlenir? İşte 15 Ekim Salı Müge Anlı bugünkü bölüm..

15 EKİM MÜGE ANLI CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR?

15 Ekim Salı Müge Anlı yeni bölüm Hacer Çıranoğlu ve kardeşini tanıyan tanık 10 yılı aşkın süre önce Hacer'in kardeşi, "Ablam evlatlık bir çocuk vermişti. O çocuk ablama ulaştı fakat ablam o çocuğu kabul etmiyor, onu ikna etmeye çalışıyorum" dediğini anlattı. Hacer Hanım ve kız kardeşi ise bu iddiaları yalanladı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Müge Anlı son bölüm çocuğunun babası tarafından 1 milyon TL zarara uğrayan Banu Çelen parasını geri istedi. Dolandırıcı Murat Gümüş'ün hem kendisinden hem de babasından para aldığını söyledi. Murat Gümüş ile birlikte toplamda 5 kişi tehdit, şantaj, nitelikli yağma ve dolandırıcılık suçlamaları ile tutuklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı canlı yayın Müge Anlı Program