AÖF Kayıt Yenileme Son Gün: AÖF Online Kayıt Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi açık öğretim kayıt yenileyecek olan öğrenciler için son gün geldi. 18 Ekim Cuma günü güz dönemi işlemleri tamamlanacak. Peki, AÖF online kayıt nasıl yapılır? İşte yanıtı..

AÖF Kayıt Yenileme Son Gün: AÖF Online Kayıt Nasıl Yapılır?
AÖF Kayıt Son Gün

Eğitim hayatlarına açık öğretim fakültesiyle devam eden milyonlarca öğrenci için son gün geldi çattı. 2024-2025 eğitim öğretim yılında 7 Ekim Pazartesi günü start alan AÖF kayıt yenileme süreci için son gün 18 Ekim Cuma günü olarak belirlendi. Peki, AÖF online kayıt nasıl yapılır? İşte AÖF kayıt yenileme ekranı..

AÖF KAYIT YENİLEME SON GÜN

2024-2025 eğitim öğretim yılı için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri kayıt yenileme tarihleri 7-18 Ekim arası planlandı. Çok sayıda öğrencinin takip ettiği AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 18 Ekim Cuma günü saat 22.00 olduğunda sona erecek. Güz dönemi kayıt yenileme süresi uzatılmayacak.

AÖF ONLINE KAYIT NASIL YAPILIR?

Açık öğretim iktisat ve işletme fakülteleri için AÖF kayıt yenileme aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Sisteme öğrenci şifresi ve TC kimlik numarası ile giriş yapan öğrenciler kayıtlarını Ders Ekle/Sil butonundan bir yarıyıl için toplam 45 AKTS kredi alarak tamamlayacak. Öğrenciler en fazla 10 ders seçebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ
AÖF Kayıt Açıköğretim Üniversite