Gelin Evi Ezgi Sertel Ayrılık Bombası Patladı

Hafta içi her gün saatler 12.30 olduğunda ekrana gelen Gelin Evi programın yeni bölüm sunucu Ezgi Sertel'in olmayışı dikkat çekti. Hafta başından beri olmayan sunucuya ne olduğu sorgulandı. Peki, Ezgi Sertel Gelin Evi'nde neden yok? İşte yanıtı..

Gelin Evi Ezgi Sertel Ayrılık Bombası Patladı
Gelin Evi Ezgi Sertel Neden Yok?

Show TV gündüz kuşağının en sevilen yapımlarından Gelin Evi yeni bölüm araştırmalar başladı. Haftanın 5 günü saatler 12.30 olduğunda izleyici karşısına çıkan Gelin Evi programında sunucu Ezgi Sertel yer almadı. Hafta başından beri olmayan Ezgi Sertel ayrılık iddiaları peş peşe geldi. Peki, Ezgi Sertel Gelin Evi'nde neden yok? Gelin Evi Ezgi Sertel neden ayrıldı? İşte yanıtı..

EZGİ SERTEL GELİN EVİ'NDE NEDEN YOK?

21 Ekim Pazartesi ile 25 Ekim Cuma günleri 5 farklı yarışmacının yer aldığı Gelin Evi programında sunucu Ezgi Sertel yayına çıkmadı. 23 Ekim Çarşamba günü 4 rakibini ağırlayan Hülya Tank gelinin yanında sunucu Ezgi Sertel yer almadı.

EZGİ SERTEL GELİN EVİ'NDEN AYRILDI MI?

Yeni sezona Gelin Evi sunucusu olarak bomba giriş yapan Ezgi Sertel'in programdan ayrıldığı iddia edildi ancak ne Show TV ne de Gelin Evi programı henüz ayrılık açıklaması yapmadı. Hafta başından bu yana sunucu Ezgi Sertel programda görünmedi. 100 bin TL büyük ödül için yarışan 5 gelin Ezgi Sertel olmadan yayına çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelin Evi Ezgi Sertel Program