Gelinim Mutfakta Eda Düğün Bombasını Patlattı

Gelinim Mutfakta yarışmasının ne söylese olay olan gelini Eda Koç köpeğine düğün yapacağını söyleyince olanlar oldu. Fenomen yarışmanın yeni bölümünde izleyenleri şoke eden Eda olay oldu. İşte o anlar..

Gelinim Mutfakta Eda Düğün Bombasını Patlattı
Gelinim Mutfakta Eda Düğün Bombasını Patlattı

Hafta içi her gün saatler 13.00 olduğunda Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta hız kesmedi. 9 Ekim Çarşamba günü ekran macerasına devam eden sevilen yapımda Eda Koç fırtınası esmeye başladı. Kayınvalidesi Sabiha ile altın kazanmaya gelen Eda Koç köpeği Max'e düğün yapacağını anlatınca herkes şaştı kaldı. Peki, Gelinim Mutfakta Eda kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA EDA DÜĞÜN BOMBASI PATLADI

Programa gelişiyle büyük ses getiren Gelinim Mutfakta Eda, "Ben buraya düğün yapmak için geldim. Köpeğim Max'e düğün yapacağım. Benim 2 tane oğlum var. Onu çok seviyorum. Dişleri çok çarpıktı yemek yiyemediği için 80 bin TL verip tel taktırdım. Çok tatlı gelinim Nina var. Buradan kazandıklarımla onlara düğün yapacağım" deyince kahkahalar stüdyoyu inletti.

GELİNİM MUTFAKTA EDA KOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta programına adını yazdıran yeni gelin Eda Koç 9 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya geldi. Henüz nişanlı olan Eda daha önce Doya Doya Moda programıyla adını duyurdu. Sık sık güzelliği ve bakımından bahseden Eda, Gelinim Mutfakta gelinlerine gözdağı verdi. 11 yaşında oğlu olan Gelinim Mutfakta Eda Koç köpeği Max ile birlikte 2 oğlu olduğunu söyledi. Gelinim Mutfakta Eda Instagram'da @edakocofficial adresini kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelinim Mutfakta