İstanbul'da 29 Ekim Kutlamaları Yapılacak Mı? 29 Ekim Törenleri İptal Mi?

Yurdun dört bir yanında Türk bayraklarıyla 29 Ekim kutlamalarına katılacak olan vatandaşlar sorgulamaları hızlandırdı. TUSAŞ saldırısı ardından İzmir ve Ankara'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edildi. Peki, İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları yapılacak mı? İşte yanıtı..

İstanbul'da 29 Ekim Kutlamaları Yapılacak Mı? 29 Ekim Törenleri İptal Mi?
İstanbul 29 Ekim Kutlamaları İptal Mi?

2024 yılında 101. döneme girecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına bu sene gölge düştü. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) terör saldırısı saldırısının ardından Türkiye'nin dört yanındaki bir kutlama programlarında son durum merak edildi. Çok sayıda vatandaş 29 Ekim kutlamaları iptal mi sorusuna yanıt arandı. Peki, İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları yapılacak mı? 29 Ekim törenleri iptal mi? İşte yanıtı..

İSTANBUL'DA 29 EKİM KUTLAMALARI YAPILACAK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ankara ve İzmir'de iptal edildi ancak İstanbul ve diğer il için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu yıl salı gününe denk gelen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2024 yılında 101. yıl kutlanacak. 29 Ekim kutlamalarını iptal eden diğer illerle açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Kutlama 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İstanbul