Kalpazan Adem Kim? Timuçin Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Timuçin Esen Oynadığı Diziler

İlk bölümü ekrana gelecek Kalpazan dizisinde meraklı gözler başrol Timuçin Esen'e çevrildi. Yakışıklı oyuncunun yeni karakteri Adem oldu. Peki, Kalpazan Adem kim? Timuçin Esen hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Kalpazan Adem Kim? Timuçin Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Timuçin Esen Oynadığı Diziler
Kalpazan Adem Kim?

Hırsız Polis dizisinde hayat verdiği Çınar karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Timuçin Esen yeni durağı Kalpazan dizisi oldu. Oldukça merak edilen dizide başrol oynayan Timuçin Esen Adem karakteri mercek altına alındı. Peki, Kalpazan Adem kim? Timuçin Esen kimdir, kaç yaşında? Timuçin Esen hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

KALPAZAN ADEM KİM?

Kalpazan dizisinde Adem hayata iyi tarafından bakmaya çalışan, evcil, silik, düz bir adam olarak görünse de oldukça zeki ve yetenekli biri. Hayata asılsa bile tutunamayan olan Adem saf ve çocuksu biri. Tüm hayatını karısı Canan ve çocuklarına adayan Adem modern zamanın sıkıcı ahlaklı, erdemli ve masum bireyidir.

TİMUÇİN ESEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Ağustos 1973 Adana doğumlu Timuçin Esen Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü yarıda bırakıp yıl İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçti. İtalya ve ABD'de tiyatro eğitimi aldı. Hırsız Polis adlı dizideki Çınar rolüyle çok sevildi. 2018 yapımı Müslüm filmiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Timuçin Esen Bodrum Masalı, Gönül İşleri, Vicdan gibi yapımlarda boy gösterdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Timuçin Esen Kalpazan Dizisi Dizi