Kalpazan Ayşe Kim? Deniz Baysal Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Baysal Hangi Dizilerde Oynadı?

Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veren ünlü oyuncu Deniz Baysal yeni yapımı Kalpazan oldu. Pazartesi günleri ekrana gelecek Kalpazan dizisinde Ayşe rolüne bürünen Deniz Baysal kariyeri merak edildi. Peki, Kalpazan Ayşe kim? İşte yanıtı..

Kalpazan Ayşe Kim? Deniz Baysal Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Baysal Hangi Dizilerde Oynadı?
Kalpazan dizisi Ayşe kim?

Teşkilat dizisindeki Zehra rolüyle gönüllerde taht kuran Deniz Baysal yeni adresi Kalpazan dizisi oldu. Her hafta pazartesi günleri ekrana gelecek Kalpazan dizisinde Ayşe rolüne bürünen ünlü oyuncu Deniz Baysal canlandıracağı karakter merak edildi. Peki, Kalpazan Ayşe kim? Deniz Baysal kimdir, kaç yaşında, nereli? Deniz Baysal hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

KALPAZAN AYŞE KİM?

Kalpazan dizisinde Ayşe yankesicilik ve dolandırıcılık bürosunun masa başı çalışan polisi olarak görev yapıyor. Yağmur adında bir kızı olan Ayşe duygusal bir bir zekaya sahip, kırılgan ama bir o kadar da gururlu. Erkeklerden soğuyan Ayşe'nin karşısına Kartal çıkınca her şey değişti.

DENİZ BAYSAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Nisan 1991 doğumlu Deniz Baysal yıllarca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev yaptı. Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret okuyan oyuncu kariyerine Derin Sular dizisiyle başladı. Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi yapımlarda oynayan Deniz Baysal Beyaz Yalan, Fazilet Hanım ve Kızları, Söz, Teşkilat gibi yapımların ardından Kalpazan dizisiyle geri döndü.

Kaynak: Başak Çokan
Kalpazan Dizisi Dizi Deniz Baysal