Kalpazan Canan Kim? Şükran Ovalı Kimdir, Kaç Yaşında? Şükran Ovalı Hangi Dizilerde Oynadı?

Seyircilerin merakla beklediği Kalpazan dizisinde tüm gözler Şükran Ovalı'ya çevrildi. Güzel oyuncunun canlandırdığı Canan rolünün detayları belli oldu. Peki, Kalpazan Canan kim? Şükran Ovalı hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Kalpazan Canan Kim? Şükran Ovalı Kimdir, Kaç Yaşında? Şükran Ovalı Hangi Dizilerde Oynadı?
Kalpazan Canan kim?

Yargı dizisinde Derya savcı rolüyle izleyicinin karşısına çıkan Şükran Ovalı yeni adresi Kalpazan dizisi oldu. Başrolleri Timuçin Esen, Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul ile paylaşan Şükran Ovalı yeni karakteri merak edildi. Darphane’de sıradan bir memurken oğlu Arda'ya yaptığı sürprizle hayatını altüst eden Adem ve ailesinin hayatı işlenmeye başladı. Peki, Kalpazan Canan kim? Şükran Ovalı kimdir, kaç yaşında, nereli? Şükran Ovalı hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

KALPAZAN CANAN KİM?

Kalpazan dizisinde Canan gençliğindeki kadar ışıltısı olmasa da güzelliği hala fark edilir bir kadın. Canan’ın ışığını söndüren tekdüze hayatı ve ekonomik zorluklar iyice arttı. Cami imamı bir babanın gölgesinde büyüyen Canan muhafazakar bir ailede yetişti. Canan'ın arzularını Adem küçülttü.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Nisan 1985 İzmir doğumlu Şükran Ovalı eğitim hayatının ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Ünlü futbolcu Caner Erkin ile Roma'da 2 Ocak 2017 tarihinde evlenen Şükran Ovalı'nın Mihran adında bir kızı var. Vazgeç Gönlüm, Aşk Yakar, Bir Bulut Olsam, Kötü Yol gibi yapımlarda oynayan Şükran Ovalı son adresi Yargı dizisi oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Şükran Ovalı Kalpazan Dizisi Dizi