Masterchef 1. ve 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

7 bölge 7 ürün konseptiyle ekrana gelen Masterchef Türkiye yarışmasında son bölüm haftanın 1. ve 2. eleme adayları belli oldu. Peki, Masterchef hangi takım kazandı? Masterchef eleme adayı kim? İşte yanıtı..

Masterchef 1. ve 2. Eleme Adayı Kim Oldu?
Masterchef 1. ve 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Yemek severlerin pürdikkat takip ettiği Masterchef Türkiye yarışmasında kıran kırana mücadele yaşandı. 8 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelen Masterchef son bölüm 7 bölgenin 7 yemeği yapıldı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şefler haftanın ilk oyununda kazanan ve kaybedeni açıkladı. Peki, Masterchef hangi takım kazandı 8 Ekim? Masterchef 1. ve 2. eleme adayı kim? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF HANGİ TAKIM KAZANDI?

8 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm ilk turda 7 çeşit yemek, ikinci turda ise Portakallı Ördek yapıldı. Dokunulmazlık yarışında kazanan KIRMIZI TAKIM oldu. Bireysel dokunulmazlığın kazananı ise EMRE oldu.

MASTERCHEF 1. VE 2. ELEME ADAYLARI

Haftanın eleme potasına girmemek için ter döken yarışmacılardan Nigar, Beyza ve Ezgi yemeklerde hata yaptığı için şeflerden ceza aldı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi Takım eleme oylamasına gitti. Masterchef 1. eleme adayı EDA, ikinci eleme adayı ise NİGAR oldu.

Kaynak: Senem Çalışkan
Masterchef Türkiye