Masterchef Katmerci Konuk Şef Ömer Aksu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Şef Ömer Aksu Dükkanı

26 Ekim Cumartesi günü katmer şölenine sahne olan MasterChef Türkiye yeni bölüm konuğu genç şef Ömer Aksu oldu. Katmer ustası Ömer Aksu hayatı ekran başındakilerin dikkatini çekti. Peki, Masterchef katmerci konuk şef Ömer Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Masterchef Katmerci Konuk Şef Ömer Aksu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Şef Ömer Aksu Dükkanı
Masterchef Ömer Aksu Kimdir?

TV8 ekranında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında yeni gün başladı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin her hafta ağırladığı konuk şeflerden biri de Ömer Aksu oldu. 26 Ekim Cumartesi günü ekrana gelen Masterchef yeni bölüm katmer ustalığını gösteren Ömer Aksu hayatı araştırıldı. Peki, Masterchef katmerci konuk şef Ömer Aksu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

MASTERCHEF KATMERCİ KONUK ŞEF ÖMER AKSU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Masterchef Katmerci Konuk Şef Ömer Aksu 3. kuşak olarak katmercilik mesleğini yürütüyor. 5 Temmuz 1995 Gaziantep doğumlu genç şef 27 yaşında. Ömer Aksu'nun babası da kendisi gibi başarılı bir usta. Ailesiyle birlikte bu mesleği icra eden Ömer Aksu MasterChef Türkiye 26 Ekim Cumartesi bölümünde yarışmacılar Katmer yapımının püf noktalarını gösterdi.

2016 yılında tescil ve tasarımı kendisine ait olan Simit Katmer tasarımı yapan Ömer Aksu Türkiye genelinde 58 noktaya ürün gönderiyor. Öte yandan yurt dışında da Amerika, Irak ve Dubai gibi yerlerde Simit Katmer dağıtımı yapılıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Ömer Aksu Katmer Masterchef Türkiye