TEV Bursu Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İhtiyaç sahibi öğrencilerin gündeminde ilk sırada yer alan TEV bursu başvuru sonuçları beklenmeye başladı. Obigenç üzerinden başvurularını ileten öğrenciler ilk taksiti alacakları gün için geri sayıma geçti. Peki, TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tarih..

TEV Bursu Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
TEV Bursu Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Eğitim hayatlarında maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler Türk Eğitim Vakfı (TEV) burs başvurularını iletti. 16 Eylül ile 11 Ekim 2024 tarihleri arası yapılan TEV bursu başvuru sonuç tarihi merak konusu oldu. Öğrenciler TEV burs sonucu ne zaman sorusuna yanıt aradı. Peki, TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024-2025 TEV burs sonuç tarihi 2024..

TEV BURSU BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

16 Eylül Pazartesi ile 11 Ekim Cuma günleri arasında tamamlanan Türk Eğitim Vakfı başvuru sonuçları Kasım-Aralık ayları içerisinde duyurulacak. TEV tarafından verilen ortaöğrenim, yüksek lisans, doktora burs sonuçları başvuru sırasında adayların verdiği e-posta adreslerine mail ve telefonlarına SMS olarak gelecek. Burs kazanan öğrencilerden burs onayı istenecek. Bursu onaylamayanların adaylığı düşecek. 2024-2025 eğitim öğretim yılında yükseköğrenim öğrencilerine aylık 4500 TL burs verilecek.

Kaynak: Müjde Melek Şahin
TEV Bursu