Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülizar Kınalı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

14 Ekim Pazartesi günü Yemekteyiz masasını kuran Gülizar Kınalı hayatı merak edildi. Ekran başındaki izleyiciler Yemekteyiz Gülizar araştırması yaptı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülizar Kınalı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülizar Kınalı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülizar Kimdir?

Her hafta 5. yarışmacılarının yer aldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni gün katılımcıları Gülizar Kınalı oldu. 14 Ekim Pazartesi günü 4 rakibi ve Zuhal Topal için masasını kuran Gülizar yemeklerini hazırlamaya başladı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülizar Kınalı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Gülizar Kınalı bilgileri..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ GÜLİZAR KINALI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Ekim Pazartesi günü sofra kuran Yemekteyiz Gülizar Kınalı 34 yaşında. 13 yıllık evli olan Yemekteyiz Gülizar aslen Adıyamanlı. Tam bir kahve tutkunu olan Gülizar kitabıyla kahvesini yudumlamaktan zevk alıyor. Yarışmadaki performansı merak edilen Gülizar'ın 150 bin TL'yi kazanabilecek büyük ödülü merak konusu oldu. Rakiplerinden Gülizar'a, "Yağ unutulur, tuz unutulur ama çatal nasıl unutulur biz neyle yemek günleriz" diye tepki gösteren Hakan'ın yorumları çok konuşuldu.

Kaynak: Senem Çalışkan
Gülizar Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışma