Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı 71 Bölüm Fragmanı İzle! Yargı Yeni Bölüm Fragman

Yargı 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızı Mercan için her şeyi göze alan Ceylin kendini ateşe attı. Yeni bölüm fragmanına Ilgaz’ın, “Ben seni de kızımızı da herkesten, her şeyden koruyacağım. Ama seni senden koruyamıyorum” sözü damga vurdu. İşte Yargı 71 bölüm fragmanı..

Pazar akşamlarının yıldızı Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta pazar günleri izleyici karşısına çıkan Yargı dizisinde olayların seyri değişti. Gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan Ceylin planını devreye soktu. Kızı Mercan’a yıllar sonra kavuşan Ceylin onu bir kere daha kaybetmemek için avukat günlerine geri döndü. Filiz’in elinden sonunda aldığı Mercan’ın kendini Doğa olarak tanıdığını gören Ceylin çaresiz kaldı. Kızı için her yolun mubah olduğunu düşünen Ceylin tetiğe bastı. Akıl sağlığı yerinde değil raporu almaya çalışan Filiz’i bile şaşırtan Ceylin hamlesinin sonuçları ne olacak merak edildi. İşte Yargı 71. bölüm fragmanı..

YARGI 71. BÖLÜM ÖZETİ

12 Kasım Pazar günü izleyici karşısına çıkacak Yargı dizisinde neler olacak merak ediliyor. Gözü kara bir avukatken hiçbir şeyden sakınmayan Ceylin’in savcılık günleri de böyle geçiyor. 2,5 yaşında kaybolan kızları Mercan’ı bulmak için varını yoğunu ortaya koyan Ceylin ve Ilgaz tam kavuştu derken yeni sürpriz izleyiciyi şaşırtıyor. Kızları Mercan’ın Filiz sayesinde kendini Doğa olarak tanıdığını gören Ceylin yıkılıyor. Gerçek annesi Ceylin’den uzak kalıp annesi bildiği Filiz’e daha da bağlanan Mercan’ın kafası karışıyor. Sevgi evinde Mercan’a gerçek anne babasının Ceylin ve Ilgaz olduğunu açıklama görevi Filiz’e veriliyor. Ancak planını harekete geçirmeye çalışan Filiz’e büyük bir darbe vuruluyor. Ceylin’den intikam almak için her şeyi yapmaya hazır olan Avukat Nil, Filiz’in avukatı olunca olaylar başlıyor. Yargı yeni bölümde çocuğunu bir kere daha Filiz’e teslim etmemek için her şeyi yapmaya kararlı olan Ceylin, gözü kara avukat günlerine geri dönüp planını devreye sokuyor. Filiz’in bile şaşıp kaldığı anları kurgulayan Ceylin’in vurulma planına Komiser Eren’den destek gelecek mi merak ediliyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle Yargı dizisi 12 Kasım Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de!

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI

Ceylin: Pınar Deniz

Ilgaz: Kaan Urgancıoğlu

Metin: Hüseyin Avni Danyal

Eren: Uğur Arslan

Yekta: Uğur Polat

Çınar: Arda Anarat

Defne: Beren Nur Karadiş

Gül: Zeyno Eracar

Parla: Zeynep Atılgan

Aylin: Pınar Çağlar Gençtürk

Osman: Onur Özaydın

DİĞER VİDEOLAR