Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı 74 bölüm fragmanı! Kanal D Yargı yeni bölüm fragmanı! Yargı son bölüm izle full

Pazar günlerinin yıldızı Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük merakla beklenen Yargı 74. bölüm Tilmen Hukuk’ta bulunan herkes rehin alındı. Kızına yıllar sonra kavuşan Ceylin bir kere daha onu kaybetmenin korkusuyla kahroldu. Kızını kurtarmak için içeri giren Ilgaz felaketi yaşadı. İşte Yargı 74 bölüm fragmanı..

Pazar günlerinin yıldızı Yargı

3 Aralık Pazar günü ekrandaki yerini alacak Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta pazar günleri izleyici karşısına çıkan Yargı dizisinde yıllar sonra kızları Mercan’a kavuşan Ilgaz ve Ceylin, onu bir kez daha kaybetmenin acısıyla tutuştu. Tülin, motosikletli kurye ve dizi oyuncusu arasındaki bağlantı Ceylin ve Ilgaz’ı katil ambulans şoförüne götürdü. Pazar akşamı izleyiciyi ekran başına çivileyen  Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon yine yaptı yapacağını ver herkesi şoke etti. Yargı 74 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranında yer alan Yargı dizisi yeni bölümde Tilmen Hukuk’taki herkes rehin alındı. Sonunun geldiğini gören şoför silahına sarıldı. Ceylin kızı Mercan’a, “İçerde bir oyun hazırlamışlar. Bir oyun oynayacağız” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. İkili arasında parola olan Ağaç geldi ve Mercan’ın korktuğunu anlayan Ceylin gözyaşlarına boğuldu. İşte 3 Aralık pazar akşamı ekranda olacak Yargı dizisi 74 bölüm fragmanı..

YARGI 74. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

3 Aralık Pazar akşamı izleyicilerin karşısındaki yerini alacak Yargı dizisi 74. bölümde Ilgaz, Ceylin ve Ilgaz’ın rehin alındığını tüm birimlere bildiriyor. Ve operasyon başlatılıyor. Ceylin, Mercan ve Yekta’yı rehin alan sahte ambulans şoförü Ilgaz’ın canını yakmak istiyor. Ilgaz, Ceylin ve Mercan’ı kurtarabilecek mi merak konusu oluyor. Ceylin’in Tülin olayından küs olduğu Yekta namlunun ucunda yer alıyor. Organ mafyasıyla çalışan ambulans şoförünün foyası ortaya çıkıyor. Her şeyi kızı için yaptığını söyleyen şoför Ceylin’e “Bakalım bugün piyango kime vuracak? Kanın donuyor değil mi çocuğuna zarar geleceğini düşündükçe? Ateş bastı değil mi içine?” deyince olanlar oluyor. Son bölümde Tülin, motosikletli genç ve dizi oyuncunun organ bağışçısı olduğunu öğrenen ekip harekete geçiyor. Yargı 74. bölüm fragmanında ekipleri durduran Ilgaz savcı içeri dalıyor. Tilmen Hukuk’ta Ceylin, Mercan ve Yekta başta olmak üzere herkesi rehin alan şoför öfke saçıyor. Ilgaz’ın binaya girdiği an patlayan silah birinin sonu oluyor. Peki, kim vuruldu? Ceylin mi? Yekta mı? Yoksa Mercan mı? Aşağıdaki linke tıklayarak Yargı son bölüm izle full izle ekranına ulaşabilirsiniz. İşte Yargı heyecan dolu yeni bölüm fragmanı..

YARGI OYUNCULARI

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Arslan, Uğur Polat, Arda Anarat, Beren Nur Karadiş, Zeyno Eracar, Zeynep Atılgan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın

YARGI SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN