Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı 79 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Kanal D Yargı Fragman! Yargı Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Kural tanımaz Ceylin ile işine bağlı savcı Ilgaz rollerine bürünen Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz dizisi Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek Yargı 79 bölüm fragmanı yayınlandı. Cellat Kadir olayında şehit düşen Metin amir diziden ayrıldı. Peki, Yargı Metin amir katili kim? İşte Yargı yeni bölüm fragmanı..

Kural tanımaz Ceylin ile

Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D pazar akşamları rekor kıran dizisi Yargı yeni bölüm tanıtımı yapıldı. Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Arslan, Arif Pişkin gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisinde yaprak dökümü başladı. Yargı Metin amir rolüne hayat veren ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal Yargı dizisinden ayrıldı. Senaryo gereği şehit düşerek Yargı dizisine veda eden Hüseyin Avni Danyal ardından yaprak dökümü başladı. Bu sezon final yapması beklenen Yargı 79 bölüm fragmanı ekrana geldi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Yargı fragman en dikkat çeken sahne Ilgaz’ın Ceylin’e “katil kim Ceylin?” diye soruşu oldu. Babasının katilini bulmak için savaş veren Ilgaz savcı öğrendiği gerçekle yola nasıl devam edeceğini şaşırdı. Peki, Yargı Metin amir katili kim? İşte Yargı 79 bölüm fragmanı..

YARGI 79 BÖLÜM FRAGMANI NELER OLACAK?

Yargı 79 bölüm fragmanı geldi. Her hafta pazar akşamları yayındaki yerini alan Yargı dizisinde heyecan dozu arttı. Son bölümde Cellat Kadir operasyonunda Efe Savcı vuruldu. Kadir’i tam kaçacakken yakalayan Metin amir pusuya düşürüldü. Bir polis memuru ile Kadir’i emniyete götüren Metin amir saldırıya uğradı. Olay yerinde son nefesini veren Yargı Metin amir diziden ayrıldı. Cenaze töreni ile ekran başındaki izleyiciye bile gözyaşı döktüren Yargı dizisinde Hüseyin Avni Danyal ardından ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Ilgaz’ın kalemi Ela rolüne bürünen Çağla Demir yapımdan sessiz sedasız ayrıldı. 21 Ocak Pazar akşamı saat 20.00 olduğunda Kanal D ekranındaki yerini alacak olan Yargı yeni bölüm Ilgaz savcı katilin kim olduğunu Ceylin’e sorunca merak dozu arttı. Emniyette Metin amir katili aranmaya başladı. Kötü olayların peş peşe yaşandığı Yargı dizisinde Ilgaz ve Ceylin rahat bir nefes alamadan kendilerini bambaşka bir olayın içinde buldu. Tüm bunlar ve daha fazlası Yargı 79. bölümde..