Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı 81 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Kanal D Yargı 81. Bölüm Fragmanı! Yargı Yeni Bölüm Fragmanı! Yargı Gelecek Hafta

Pazar akşamları yayınlanan Yargı 81. bölüm fragmanı geldi. Milyonların seyre daldığı Yargı yeni bölümde, “Yapma Ceylin’im, Yapma Yavrum” ikazı geldi. Ceylin’in eski sevgilisi Fırat amir olarak gelince ortalık karıştı. İşte Yargı 81 bölüm fragmanı..

Pazar akşamları yayınlanan Yargı

Yargı 81 bölüm fragmanı yayına girdi. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisinde yeni bölüm hesapları başladı. Oğlu Metin’in ölümünün peşine düşen Merdan dede Kadir’e ulaştı. Cezaevinde Kadir’i kıskaca alan Merdan ne yapacak merak konusu oldu. 4 Şubat Pazar akşamı yayına girecek yeni bölüm öncesi milyonlarca izleyicinin gözleri Yargı fragman detaylarına çevrildi. Birbirinden enteresan gelişmelerin ekrana geldiği Yargı yeni bölümde Fırat dönemi başladı. Yargı yeni oyuncu Fırat Gülmez sahneleri geldi. Yargı Ceylin ile eski sevgilisi Fırat arasında yaşananlar izleyiciyi şoke etti. Kıskanç Ilgaz dönemi başladı. İşte Kanal D Yargı 81. bölüm fragmanı..

YARGI 81. BÖLÜM FRAGMANI 

4 Şubat Pazar akşamı yayına girecek Yargı yeni bölümde Ilgaz Meltem’in babasını evde kimin öldürdüğünü buldu. Aynı davayı takip eden Ceylin’in kendisinden daha çok şey bilmesi ve ondan bunları sakladığını düşünmesi Ilgaz’ı iyice sinirlendirdi. Mesleki olarak ayrıldıkları yollar ikisinin de aralarındaki gerilimi ayyuka çıkardı. Bir yanda avukat bir yanda savcı çatışması başladı. Yeni bir yol bulma, hayata tutunma çabası içinde olan Osman’a yardım hiç beklemediği yerden gelince gözyaşları sel oldu. Lüks hayatını bırakıp Ceylin’in alt katına taşınmak zorunda kalan Aylin zor zamanlardan geçti. Kadir’e sürpriz cezaevi ziyaretiyle niyeti açığa çıkan Merdan, oğlunun katili için hazırladığı sonu devreye soktu. Yargı son bölümde Çınar’ın ortadan yok olması başta Ilgaz ve Parla olmak üzere herkesi kaygılandırdı. Katili sonunda bulan Ilgaz zor bir duruma düştü. Yargı 81. bölüm fragmanı izleyenler Fırat ile Ceylin’in sır dolu geçmişiyle karşı karşıya kaldı. Yargı yeni bölüm 4 Şubat Pazar akşamı 8’de..