Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı 82 Bölüm Fragmanı YAYINDA: Kanal D Yargı Yeni Bölüm Fragmanı! Yargı Dizisi Gelecek Hafta Neler Olacak?

3. sezonuyla yola devam eden Yargı 82 bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve güven krizinin ortasında kalan Ilgaz ve Ceylin geleceği merak konusu oldu. Yargı yeni bölüm fragmanı, “Aşkın Bile Bir Sınırı Var!” sözü damga vurdu. Peki, Yargı gelecek hafta neler olacak? İşte Yargı 82 bölüm fragmanı..

3. sezonuyla yola devam

Pazar akşamlarının rekortmen yapımı Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 3. sezonuyla yola devam eden Yargı dizisi 82 bölüm tanıtımı geldi. Ilgaz ve Ceylin aşkı bir kez daha sınava girdi. Ceylin’in eski aşkı Fırat komiserin gelişiyle ilişki değişti. Ceylin’in kural tanımazlığına artık dayanamayan Ilgaz ne yapacağını şaşırdı. Kızından ayrı geçirdiği günlerin günahını Ilgaz’a yükleyen Ceylin yanlışa düştü. Gardını alan Ceylin’den, “Aşkın Bile Bir Sınırı Var!” sözü geldi. Yargı 82 bölüm fragmanı geldi. Peki, Yargı dizisi Ceylin ve Ilgaz ayrılacak mı? İşte Yargı 82 bölüm fragmanı..

YARGI 82 BÖLÜM FRAGMANI 

Her hafta pazar günleri yayına giren Yargı dizisi 3. sezon yeni bölüm zamanı geldi. 11 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan Yargı yeni bölümde aşk çıkmaza girdi. “Herkesin hayatına girip bütün doğrularını avuçlayıp çıkamazsın” diyen Ceylin’in gönül kırgınlığı Ilgaz tarafından anlaşılmadı. Ceylin ile Ilgaz, çakışan davaları yüzünden sert kavgalar etmeye başladı. Ceylin’in ansızın ortaya çıkan eski sevgilisi Komiser Fırat ona bir adım daha yaklaştı. Fırat kavgaların tuzu biberi oldu. Ilgaz ile evliliğinde kendisi olamadığını Ceylin’e söyleyen Fırat hesaplaşması başladı. Yargı 82 bölümde Kubilay amir başta Eren olmak üzere herkesin kurulu düzenini değiştirmeye yemin etti. Ceylin ile Ilgaz’ın tüm zıtlıklarına rağmen büyüttükleri ilişkileri tehlikeye girmemesi için savaş verdi. İnce bir ip üzerinde yürüttükleri evlilikleri sarsılacak mı yeni bölümde belli olacak.