Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı 84. Bölüm Fragmanı Fırat Bitti İclal Savcı Geldi: Kanal D Yargı 84 Bölüm Fragmanı İzle! Yargı Yeni Bölüm Fragmanı

Yargı fragman Ceylin’in eski aşkı Fırat’ın gelişiyle çıkmaza giren Ilgaz Ceylin aşkı alevlendi. 25 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek Yargı 84. bölüm fragmanı “Canın Acırsa Öperim Geçer” sözüyle kaldığı yerden devam etti. Peki, Ilgaz Ceylin’e İclal savcıyla ilgili gerçeği açıklayacak mı? İşte Yargı 84 bölüm fragmanı..

Yargı fragman Ceylin'in eski

Pazar akşamları ekrana gelen Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta pazar günleri izleyiciyi Kanal D ekranı başına toplayan Yargı 84. bölüm fragmanı yayına girdi. Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Arslan, Uğur Polat, Arda Anarat, Beren Nur Karadiş, Zeyno Eracar gibi isimlerin yer aldığı Yargı son bölüm ardından merak edilen Yargı 84. bölüm geldi. 25 Şubat Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak olan Yargı 84. bölüm fragmanı Ilgaz Ceylin’e savcı İclal meselesini anlatacak mı merak edildi. Fırat’ın ardından toparlanmaya başlayan Ceylin ile Ilgaz ilişkisi bir kez daha sınava girdi. Peki, Ilgaz ne saklıyor? İşte Yargı 84. bölüm fragmanı..

YARGI 84. BÖLÜM FRAGMANI

Kanal D pazar dizileri arasında yer alan Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadir Adarlı cinayeti Çınar’ın üzerine kaldı. İclal savcının şüpheli olarak gördüğü ve operasyon emri verdiği ilk isim Merdan dede oldu. Gerçeği bir an önce gözler önüne sermek isteyen Ceylin Yekta’yı zor bir durum içerisinde bıraktı. İlgisi olmadığı halde dileği gerçek olan Çınar, babasının katili Katil’in ölümüne sevinemeden ihale üzerine kaldı. Yiğit’in ailesindeki ilişkiler ağı bir bir ortaya saçıldı. Gizli bir tanığın bulunuşu davada beklenmedik etki yarattı. Yargı 84. bölüm fragmanı birbirlerine deli gibi aşık olan gözü kara avukat Ceylin ve doğrucu savcı Ilgaz’ın her türlü zor şart ve durum içerisinden daha da sağlamlaşarak çıkan ilişkileri bambaşka bir dönemece girdi. Fırat’ın gelişiyle sınanan ilişki bu kez İclal savcının gelişiyle yıkılacak mı merak edildi. Yargı 84 bölüm 25 Şubat Pazar akşamı Kanal D’de..