Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı Dizisi Bomba Patladı! Başrol Oyuncusu Flaş Ayrıldık RESMEN GELDİ! Kimse Bunu Beklemiyordu..

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinde büyük ayrılık patlak verdi. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisinin yeni bölümü beklenirken felaket haberi geldi. Herkesin sevdiği başrol her şeyi bırakıp gitti. Yeni yapımı bile hazır..

Kanal D ekranında yayınlanan

Her hafta Pazar akşamları yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Yargı dizisinde flaş ayrılık gündem oldu. Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Arslan, Uğur Polat gibi isimleri barındıran Yargı dizisi yeni bölüm bekleyen izleyiciye kötü haber verildi. Başrol oyuncusunun vedasıyla gündem olan Yargı dizisinde o isim yolun sonuna geldi. Başka bir yapım için Yargı dizisini bırakan oyuncunun hamlesi izleyiciyi üzdü. İşte Yargı dizisinden ayrılan başrol oyuncusu..

YARGI METİN AMİR ÖLDÜ MÜ? YARGI METİN AMİR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kanal D Pazar dizileri listesinde ilk sırada yer alan Yargı dizisi 3. Sezona merhaba dedi. Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Yargı dizisi yılbaşı nedeniyle 2 haftalık araya gitti. Yılbaşı tatili yapan yapımlardan olan Yargı dizisi sıkı takipçileri yeni bölüm beklerken ayrılık haberi aldı. Dizide Ilgaz, Defne ve Çınar’ın amir olan babaları Metin yolun sonuna geldi. Her şeyi bırakıp gitme kararı alan ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal yeni projesiyle el sıkıştı. Birsen Altuntaş, Yargı dizisinde Metin Amir karakterine bürünen sevilen oyuncu Hüseyin Avni Danyal’un diziye veda ettiğini söyledi. Hüseyin Avni Danyal yeni adresi Taş, Kağıt, Makas dizisi oldu. Dizide Kadri karakterini oynayacak ünlü oyuncu, dişli avukat Harun’un akıl hocası olacak. Yargı Metin Amir öldü mü diyenler için hemen belirtelim ki oyuncunun Yargı dizisine hangi sahne ile veda edeceği henüz bilinmiyor.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

12 Nisan 1962 doğumlu Hüseyin Avni Danyal aslen Trabzonlu. 2 çocuk babası olan Hüseyin Avni Danyal bugüne kadar 7 kez evlendi. 2011 yılından beri Özgen Kılıçarslan ile evli olan Hüseyin Avni Danyal kariyeri boyunca birbirinden farklı rollere büründü. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro – Oyunculuk mezunu olan deneyimli isim, bir süre Ankara Devlet Tiyatrosunda görev aldı. Şimdilerde Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinde yer alan Hüseyin Avni Danyal, yapımda Metin Amir rolüne hayat veriyor.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL DİZİLERİ

Dost Eller – 1982

Ferhunde Hanımlar – 1993

Esir Şehrin İnsanları – 2003

Ablam Böyle İstedi – 2004

Çinliler Geliyor – 2006

New York’ta Beş Minare – 2010

Öyle Bir Geçer Zaman ki – 2011

Delibal – 2015

Elimi Bırakma – 2018

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz – 2018-2021

HÜSEYİN AVNİ DANYAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN