Yargı Fırat Kimdir? Yargı Fırat Ceylin Eski Sevgili Mi? Alican Yücesoy Kimdir, Kaç Yaşında? Alican Yücesoy Hangi Dizilerde Oynadı?

Milyonların seyre daldığı Yargı 81. bölümde bombanın pimi çekildi. Ceylin'in eski defterleri açıldı. Çocuk şubeden gelen Fırat, Ilgaz'ın kıskançlık dozunu artırdı. "Yapma Ceylin'im, Yapma Yavrum" diyen Fırat ile Ceylin eski sevgili mi merak edildi. Peki, Yargı Fırat kimdir? Yargı Fırat Ceylin eki sevgili mi? Alican Yücesoy kimdir? İşte yanıtı..

Yargı Fırat Kimdir? Yargı Fırat Ceylin Eski Sevgili Mi? Alican Yücesoy Kimdir, Kaç Yaşında? Alican Yücesoy Hangi Dizilerde Oynadı?

Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisine Alican Yücesoy transfer oldu. Sevilen oyuncu Alican Yücesoy, Yargı 81. bölümde göründü. Gözü kara avukat Ceylin'in eski defterleri açıldı. 4 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak Yargı 81 bölümde Fırat komiser dönemi resmen başladı. Yeni oyuncuya dair bilgileri merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisinde Fırat Gülmez dönemi başladı. Ceylin ile Fırat geçmişi merak konusu oldu. Peki, Yargı Fırat kimdir? Yargı Fırat Ceylin eki sevgili mi? Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Alican Yücesoy oynadığı diziler..

YARGI FIRAT KİMDİR?

Her hafta pazar akşamları yayınlanan Yargı yeni bölümde Ilgaz savcının kıskançlık dozajı arttı. Ilgaz'la aynı davayı takip eden Ceylin'in kendisinden daha çok şey bilmesi Ilgaz'ı çıldırttı. Lagos operasyonu ardından Meltem'in babasının kimin öldürdüğünü bulmaya çalışan Ilgaz ile Ceylin karşı karşıya geldi. Bu noktada katilin çocuk çıkmasıyla Fırat Gülmez dönemi başladı. Çocuk şube komiserlerinden olan Fırat Gülmez ile Ceylin'in mazisi ortaya çıktı. Fırat'ın gelişiyle Ceylin'in hayatı ne yönde değişecek merak konusu oldu.

Yargı Fırat Kimdir? Yargı Fırat Ceylin Eski Sevgili Mi? Alican Yücesoy Kimdir, Kaç Yaşında? Alican Yücesoy Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

ALİCAN YÜCESOY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

22 Ekim 1982 İstanbul doğumlu olan Alican Yücesoy ilk, orta ve lise eğitimini aynı ilde tamamladı. Bursa'dan sonra İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne başlayan Alican Yücesoy, Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda düzenlenen seçmelere katıldı. Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başlayan Alican Yücesoy asıl çıkışını Şubat dizisindeki rolü ile kazandı. Suskunlar dizisindeki performansı ile televizyon ekranlarında adından söz ettiren Alican Yücesoy devamında Sen De Gitme, Eyvah Eyvah 2 gibi yapımlarda yer aldı. Dinle Neyden, Zoraki Koca, Umut Adası gibi projelerde yer alan Alican Yücesoy devamında Adanalı ve İntikam dizilerinde oynadı. Birbirinden farklı yapımlarda boy gösteren Alican Yücesoy yeni adresi Yargı dizisi oldu.

ALİCAN YÜCESOY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN